Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogłoski transferowe 2026
Tryb drzewa
Ciekawe kogo oprócz 6 jeszcze planują złowić.

Odpowiedz
Pewnie napastnika bo wróciliśmy do punktu wyjścia mając Ishaka i względnie młodego na zmianę i nikogo poza nimi.

Odpowiedz
Nie sądzę, Ishak w primie a na Agnero wydali fortunę i wygląda co raz lepiej. Trzecim może być Jakóbczyk.
Rozsądek nakazywałby LO, zwłaszcza w kontekście sprzedazy Gurgula. Nowy ogrywałby się z Dtuzyną by w nowym sezonie być "jedynką" na tej pozycji - z Moutinho ciężko będzie coś więcej wystrugać.

Odpowiedz
Bardziej widziałbym dwóch do środka, Moim zdaniem na Murawskiego nie ma kompletnie co liczyć już. Ciekawe co z Oumą. Pewnie będzie w kadrze ale po tym co odwalił, wątpliwe, że będzie w większej rotacji. . Piszecie wyżej o młodych, no mimo wszystko jeśli rokują to prędzej niech ogrywają się w 1 lidze. Zero szans na grę.

Odpowiedz
Drugim będzie wykup Palmy.

Odpowiedz
Też bym tak obstawiał. Defensywny do środka i wykup Palmy. Aczkolwiek gdzieś tam wcześniej mi się obiło o uszy, że mogą nie chcieć powtórzyć manewru jak z Walemarkiem ale może to była tylko taka zasłona.

Odpowiedz
Też fajny ruch jakby kupli Palmę. Po sprzedaży Gurgula to myślę, że potrzebujemy dwóch LO bo z Muthinio nie wiązał bym żadnych nadziei.

Odpowiedz
(27-01-2026, 08:19)Skorpion napisał(a): Też fajny ruch jakby kupli Palmę. Po sprzedaży Gurgula to myślę, że potrzebujemy dwóch LO bo z Muthinio nie wiązał bym żadnych nadziei.

Tak byłoby optymalnie. Dani Silva i Luis Palma. Ale alternatywnie może być to dwóch środkowych pomocników (bo Ouma wiadomo, ciężka sytuacja Murawskiego, niewiadomo co z Górskim, a Antek pewnie odejdzie). Lub sobie tak myślałem, że może faktycznie lewy obrońca bo Gurgul też odejdzie a Moutinho do odpalenia bo tani i slaby.

Odpowiedz
Dani Silva na transfermarkt wygląda ciekawie, ale węszę, że to znowu bardziej nr 8 niż nr 6. Jak widzę 2 żółte kartki w sezonie, to zakładam, że żaden z niego przecinak. A my potrzebujemy przecinaka.

Wykup Palmy oznaczałby zbicie z ceny. W cenie z umowy wypożyczenia to mamy czas do końca maja pewnie.

Odpowiedz
Teraz to i tak nie ma się co spieszyć. Okres przygotowawczy minął przed nami liga wiec musiałby przyjść taki ,,Palma" n 6 aby wszedł od razu do składu.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 3 gości