Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogłoski transferowe 2026
Tryb drzewa
(30-01-2026, 19:47)Sultan napisał(a): To raczej zasłona dymna.

Natomiast pokładanie nadziei w Gislim jako defensywnym…no cóż. Ciężko mi to nawet komentować, choć nie ukrywam że nie jestem, delikatnie mówiąc, entuzjastą talentu Islandczyka

Ja tam uważam, że talent, predyspozycje czy warunki fizyczne ma. Ale takich co te cechy miało, a nie zrobiło kariery też było wielu. Wg mnie to ta runda to ostatni dzwonek, żeby Gisli pokazał że może stać się piłkarzem chociaż na miarę Lecha. Jak znowu nie wyjdzie to chyba nie ma co więcej mieć złudzeń. Na razie to wystarczą palce z jednej dłoni, żeby policzyć jego dobre wejścia.

Odpowiedz
Ten DM z Lecce Balthazar Pierret podobno chciał zagrać ponownie w Polsce, ale widział się tylko w barwach Legii. Skończył ostatecznie w Red Star FC (Ligue 2)

Odpowiedz
Przecież z wypowiedzi trenera jasno wynika, że będzie szansa dla Oumy. Więc temat 6 do lata zrobiony.

Odpowiedz
No to co, w tym tygodniu szalejemy, tak?
Anglia, Hiszpania, Niemcy, Włochy, Francja, Belgia: 2 lutego 2026 zamknięcie okien transferowych.

Rozumiem, że teraz będziemy przebierać w kozakach ze szczytów list transferowych, którzy nie zmienili klubów w powyższych ligach, prawda? Defensywnych pomocników i środkowych obrońców mamy wyselekcjonowanych że hoho

Odpowiedz
Nie ma i nie będzie Milic w formie Ouma wraca i będzie grane.

Odpowiedz
(02-02-2026, 12:01)Sultan napisał(a): No to co, w tym tygodniu szalejemy, tak?
Anglia, Hiszpania, Niemcy, Włochy, Francja, Belgia: 2 lutego 2026 zamknięcie okien transferowych.

Rozumiem, że teraz będziemy przebierać w kozakach ze szczytów list transferowych, którzy nie zmienili klubów w powyższych ligach, prawda? Defensywnych pomocników i środkowych obrońcom mamy wyselekcjonowanych że hoho

Dlaczego mamy brać z powyższych lig?

Odpowiedz
(02-02-2026, 12:22)Antonio napisał(a):
(02-02-2026, 12:01)Sultan napisał(a): No to co, w tym tygodniu szalejemy, tak?

Rozumiem, że teraz będziemy przebierać w kozakach ze szczytów list transferowych, którzy nie zmienili klubów w powyższych ligach, prawda? Defensywnych pomocników i środkowych obrońcom mamy wyselekcjonowanych że hoho

Dlaczego mamy brać z powyższych lig?

Nieprecyzyjnie się wyraziłem - z powyższych lig, lub takich, którymi kluby z tych lig się interesowały.

Odpowiedz
Brak obrony mistrzostwa przy tak słabej postawie Widzewa, Rakowa i Legii to będzie frajerstwo potężne. Ale rozumiem, że Tomek i Piotrek śpią spokojnie i defensywny pomocnik nie przyjdzie? Dramat.

Odpowiedz
A trener nie wymaga? Dziadek ma wpływ na transfery czy jest pionkiem?

Odpowiedz
Wyselekcjonowani to pewnie nawet są, ale potem przychodzi koszmar logopedy i mówi, że to jest storytelling. A Klimczak dodaje żeby bardziej po taniości może. I tak to się toczy we wronkowym kurwidołku.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 5 gości