Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 6 głosów - średnia: 2.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Transfery 2024/25 - okienko zimowe
Tryb drzewa
Oj, to byłby chyba trochę taki Sewery Gancarczyk bis.

Z ciekawych ruchów na kolejne okienko , bardzo podoba mi się ostatnio gra Fornalczyka z Korony. Państwo sobie spojrzą choćby na skrót ostatniego meczu z Puszczą.

Odpowiedz
(09-03-2025, 22:37)uncoolben napisał(a): Transfer Recy do Lecha możliwy latem, zawodnik chce wrócić do Polski - menedżer "po rozmowach z kilku klubami".

Ja czytałem cały wywiad, celem jest pozostanie we Włoszech i awans że Spezia. Jak się nie uda, to wtedy możliwy powrót do Polski.

Odpowiedz
(09-03-2025, 22:51)joseph napisał(a): Oj, to byłby chyba trochę taki Sewery Gancarczyk bis.

Z ciekawych ruchów na kolejne okienko , bardzo podoba mi się ostatnio gra Fornalczyka z  Korony. Państwo sobie spojrzą choćby na skrót ostatniego meczu z Puszczą.

A kiedy my wyciągnęliśmy ostatnio kogoś z polskiej ligi?

Odpowiedz
Odpowiem pytaniem: a kiedy ostatnio wyciągnęły kogoś z polskiej ligi Legia i Raków?

Odpowiedz
Non stop to robią. Chodyna Mosór to tak z pamięci na szybko. My sobie daliśmy spokój bo wynalazkach pokroju Formelii Gajosa czy nieudanych podchodach po Kądziora.

Odpowiedz
Makuch, Ameyaw, Carlos, Rundic, Skhurin, Gual, Kun....

Odpowiedz
A z najświeższych Rocha czy Biczachczjan. A już bezpośrednio odpowiadając na Twoje pytanie, można powiedzieć, że Barański z Ruchu.

Odpowiedz
Tylko patrząc na to z drugiej strony czy z Polskiej ligi udało by się wyciągnąć kozaka pokroju Castrenesa? Czy u nas w lidze byłby taki ktoś?

Odpowiedz
Z tej listy 12 gości, które wymieniliście, to na razie tylko Carlosa nie można nazwać niewypałem...

Odpowiedz
Czy każdy z nich to niewypał? Grają na miarę swoich możliwości a że miernych no cóż.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 1 gości