Liczba postów: 1,211
Liczba wątków: 14
Reputacja:
48
06-02-2026, 20:14
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-02-2026, 20:22 przez strzelisty jupiter.)
Jak już musimy znowu zmieniać, brałbym Pana Trenera Jacka Zielińskiego bez mrugnięcia okiem. Nierealne, bo ktoś mu kiedyś podziękował w niezbyt elegancki sposób.
Liczba postów: 678
Liczba wątków: 2
Reputacja:
13
Najbardziej rozbawiają mnie farmazony o trenerze na lata. Żaden z ostatnich 10 trenerów nie dostał tyle czasu ile przykładowy Siemieniec, w kwietniu będą 3 lata.
Liczba postów: 2,002
Liczba wątków: 5
Reputacja:
15
Przed sezonem w którym mu totalnie nie idzie. Więc o co tutaj chodzi?
No będzie na dwa lata..
Reputacja:
13
06-02-2026, 21:49
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-02-2026, 21:55 przez MichalM.)
A czyli w sezonie 25/26 zwłaszcza na początku NIE MUSIAŁ korzystać z zawodników, których wymieniłem?
Tzn za Ishaka był zmiennik?
Na prawą stronę był zawodnik?
Na lewą miał wejść Leo prosto z leżaka?
A defensywny pomocnik też był?
Reputacja:
13
Toż to cały czas piszę, że nie ważne kto przyjdzie ale mając Rząsę i jego zespół scoutingowy a nad nim Piotruś, którzy mają więcej wtop niż sukcesów to żaden trener nie będzie trenerem długoletnim.
Śmiem wątpić, że Siemieniec zrobiłby coś z Fiabemą czy Anderssonem.
Liczba postów: 494
Liczba wątków: 1
Reputacja:
19
Trzeba było jednak brać tego Jóźwiaka...
Liczba postów: 1,519
Reputacja:
57
Ja tylko dodam, że pomimo powszechnie panującej opinii, on wyciąga dość szybko wnioski. Patrząc "wczoraj" Piast vs Lechia (zawiodła skuteczność czyli piłkarze) ale zmiana była wyraźna, czy w drugiej części wiosny poprzedniego sezonu która to adaptacja dała MP. Czyli analizuje, wnioskuje i wdraża. Do tego moim zdaniem ma po prostu doświadczenie i nie panikuje w trudnych sytuacjach.
Ja po prostu uważam że TYLKO zmiana trenera nic nie zmieni w tym klubie. Daleko nie patrząc - przyjście topowego trenera do drużyny w kryzysie, bez innych zmian - nic zasadniczo nie zmienia. Ale ktoś chce żeby WSZYSCY tak myśleli, i rotacja trenerska w tym klubie trwa w najlepsze. Bez żadnej głębszej refleksji.
Liczba postów: 2,002
Liczba wątków: 5
Reputacja:
15
Ludzie przecież nie ma kasy na transfery więc opowiadanie, że jak Tomuś zrobi 10 transferów po 10 milinów to NF będzie miał kim grać to kpina z kibiców. Dostał skład i od pół roku jest dno..
Liczba postów: 1,519
Reputacja:
57
ależ Ty jesteś zero-jedynkowy. Może jest daleko od naszych oczekiwań, ale dla "dna" zostawiam sobie inne sytuacje, np brak awansu do play-offów w LK, odpadnięcie z PP i miejsce w tabeli takie gdzie jest obecnie Legia.