Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Górnik Zabrze - Lech Poznań, 07.02.2026 20:15
Tryb drzewa
(07-02-2026, 23:44)Mosina napisał(a): Trener meczu - Niels.

Ja bym jeszcze dodał, że bramkarzem meczu Mrozek.  Tongue

W niedzielę na szpicę dałbym....Walemarka.

Odpowiedz
Walemark na 10 to jest gość ponad ta ligę, Rodriguez śmiało może szukać miejsca niżej bo on nie wskoczy w buty Sousy. Też myślałem nad zagraniem za tydzień z fałszywa 9, ale tak jak też było powiedziane jak nie z Piastem to kiedy pan potencjał ma dostać swoją szansę. Co do Palmy to tworzę teorie spiskowa że to przez Klimczaka Smile

Odpowiedz
w sensie że się tak dogadali razem z Kliczmakiem? Smile

w ostatnich 2 meczach stworzyliśmy min dwie sytuacje gdzie wystarczyło pyknąć z bliska do bramki - serio, każdy na boisku powinien umieć to zrobić. jak będziemy tak kreatywni to 9 w ogóle nam nie jest potrzebna, ktoś musi to wkulać do bramki, musi tam po prostu ktoś być

Odpowiedz
Walemark to idealny następca Sousy. Dla mnie na ten moment optymalny środek to Kozubal-Rodriguez-Walemark. Przy takim środku to (teoretycznie) powinni być w stanie rozpykać i dominować z każdym w lidze. Dodatkowo rotacje na skrzydełkach w zależności od formy i na świeżości i tak jak pisze kolega Mosina, serwis do dziewiątki powinien być dobry. Tylko niech udowodnią również na boisku swoją wartość nasze mordeczki.

Odpowiedz
(09-02-2026, 21:02)Jankes napisał(a): Walemark na 10 to jest gość ponad ta ligę, Rodriguez śmiało może szukać miejsca niżej bo on nie wskoczy w buty Sousy. Też myślałem nad zagraniem za tydzień z fałszywa 9, ale tak jak też było powiedziane jak nie z Piastem to kiedy pan potencjał ma dostać swoją szansę. Co do Palmy to tworzę teorie spiskowa że to przez Klimczaka Smile

Dla mnie przypadek Palmy to częsta przypadłość Południowców - źle grają gdy jest zimno i ciężko wchodzą w rundę rozpoczynającą się zimą. Podobnie jest z Pereira, który również rok temu miał słaby początek roku i ratowaliśmy się Carstensenem

Odpowiedz
może to być słuszna teoria...

ja bym zaskoczył składem i w ogóle bym nie wystawiał nominalnej 9. niech się głowią kto będzie na tej pozycji, czasem to może być środkowy przed- napastnik (Wallemark?) a czasem któryś ze skrzydłowych. Granie z Agnero obawiam się znacząco ograniczy naszą kreatywność, nie widzę go jako zawodnika który tak jak Ishak, nawet gdy nie jest w pełni formy, schodzi do środka i rozgrywa piłki na boki. to będzie granie w 10 na 11.

Odpowiedz
Ja nie jestem ani dużym, ani nawet małym fanem Agnero, ale nie róbcie jaj, kiedy ma grać jak nie teraz? To po co on na ławce? Zapakować i oddać jako reklamacje? Nie, już był magik, Bakero się nazywał, co wymyślał takie kwadratowe jaja. Dać mu szansę, póxniej drugą i trzecią, i jak ich nie wykorzysta to zgruzować, a nie trzymać chłopaka na ławce, bo tak......

Odpowiedz
Ale to już widać, że to nie jest gość na Lecha, a tym bardziej na pierwszego napastnika i kochany dyrektor i jego skauci powinni już dawno za to odpowiedzieć... chyba, że te 2,5mln to bajka. To by ich ratowało.

Ale niestety tu nikt się nie przyzna i będzie na siłę udowadniać, że jednak jest kozak i "myśmy się nie mylili"- będzie tu kotwiczył i wkurzał jak Ba Loua, którego też powinni odstrzelić po pierwszym razie, a jak było każdy wie.

Więc nie liczyłbym, że Agnero nie zagra w niedzielę. Zagra, bo nie ma wyjścia, zagra bo 2 mln euro...

Odpowiedz
Jest wtopą. Były przebłyski jak u Fiabemy ale trzeba powiedzieć sobie prawdę w oczy. Jest słaby i się nie nadaje. Szukać innego od lata (Pululu)a jego sprzedać.

Odpowiedz
Jak dla mnie to trochę za dużo tych tłumaczeń Palmy. A to fizycznie nieprzygotowany, a to za zimno dla niego. Chociaż w sumie patrząc z drugiej strony, to czy to są faktycznie tłumaczenia, czy też może głosy dyskwalifikujące go jako zawodnika wartego wydania na niego tych kilka milionów EURO? No chyba że do tych milionów na transfer planujemy zbudować dla niego taki balon na wzór tego treningowego? Z odpowiednim podgrzewaniem oczywiście. A może szykuje nam się zmiana klimatu? W Finlandii rozumiem że nie zagra? 

Co do głosów o cudach Bakero. Bez jaj.  Porównujemy wystawienie Walemarka na ataku z wypchnięciem Rudnevsa na skrzydło i wstawieniem w to miejsca Stilicia, co zarżnęło równocześnie atuty ich obydwóch?

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 1 gości