01-03-2026, 22:25
Gumny to i tak nic przy tym co zrobił Gurgul i Milic. Ale mamy wygraną. Nad obroną trzeba cały czas pracować i tyle.
|
Ocena wątku:
Title: Lech Poznań - Raków Częstochowa, 01.03.2026 17:30
Tryb drzewa |
(01-03-2026, 22:19)SpokoLoko napisał(a): W lidze + extra nie omawiali tej żółtej Milica, więc może to moja nadinterpretacja.
Jeszcze jedno Ali po ręce Mosóra staje i łapami macha a gwizdka nie ma. Ja kumam, że był pewny, ale niech ktoś tam mu powie, że gramy do gwizdka, szczególnie, że mógł po ręce piłkę spokojnie opanować. Dziwnie to wyglądało.
(01-03-2026, 22:59)Hasan napisał(a): Na ten mecz nie dojechał tylko Frankowski.
Reszta TOP i My i ci drudzy też.
(01-03-2026, 22:05)Kefas9494 napisał(a): Ale na osobny akapit zasługuje Agnero. Oczywiście Zlatan Ibrahimović to nie będzie, ale kolejny raz pokazał czemu na niego tyle siana wyłożyli. W meczu Piastem kluczowe spressowanie rywala, a tutaj mimo tego, że typ prawie rozerwał mu koszulkę (Papa Ishak w takiej akcji pada, a sędzie nie gwiżdżę karnego i chuj z tego jest), ale Yannick ze swoją fizycznością pięknie utrzymuje się na nogach i strzela bramkę piętę.
(01-03-2026, 23:22)Hasan napisał(a): Ale ja wiem, że Gurgul zaliczył wtopę już w pierwszy zagraniu, ale z drugiej strony zagrywał do naszego Aguero![]()
Wygranych zwyczajnie się nie ocenia. Jak na polskie warunki meczycho pierwsza klasa. Można się ze mną nie zgadzać. Ja jestem w pełni usatyswakcjonowany.