15-03-2026, 21:30
|
Ocena wątku:
Title: Zagłębie Lubin - Lech Poznań, 15.03.2026 14:45
Tryb drzewa |
15-03-2026, 23:42
W pierwszej połowie Lech pokazał, dlaczego zostanie mistrzem. W drugiej połowie Zagłębie pokazało dlaczego są tam gdzie są na dzień dzisiejszy.
Brawo Drużyna!
Brawo Drużyna!
16-03-2026, 11:01
Już teraz na chłodno, po obejrzeniu powtórek w TV - najlepsza pierwsza połowa Lecha od kilku miesięcy, szkoda tylko kilku niewykorzystanych sytuacji.
Druga połowa to już rachunek za Szachtar i wyraźne problemy fizyczne drużyny. Ciekawostką jest to, że zmiennicy, którzy powinni wnieść jakąkolwiek świeżość, zagrali słabiutko, niedbale i niedokładnie.
Ważne trzy punkty, byle nie przyszło rozprężenie przed Termalicą - no i byle bez kontuzji w czwartek.
Martwię się, że potencjalna czerwona wyłączy Ishaka z wyjazdu do Białegostoku.
Druga połowa to już rachunek za Szachtar i wyraźne problemy fizyczne drużyny. Ciekawostką jest to, że zmiennicy, którzy powinni wnieść jakąkolwiek świeżość, zagrali słabiutko, niedbale i niedokładnie.
Ważne trzy punkty, byle nie przyszło rozprężenie przed Termalicą - no i byle bez kontuzji w czwartek.
Martwię się, że potencjalna czerwona wyłączy Ishaka z wyjazdu do Białegostoku.
16-03-2026, 11:16
A wiadomo czy komisja ligi pochyli się nad tym faulem?
16-03-2026, 11:20
co to była za sytuacja z Ishakiem, bo ją kompletnie wyparłem...
16-03-2026, 11:22
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-03-2026, 11:22 przez strzelisty jupiter.)
Jak Ishak dostanie czerwo, to Nalepa za ciągłe podgryzanie naszych, a przede wszystkim Papy, też powinien wyłapać wykluczenie.
(16-03-2026, 11:20)Mosina napisał(a): co to była za sytuacja z Ishakiem, bo ją kompletnie wyparłem...
Lyczmański pokazywał obie, też kompletnie nie zauważyłem w czasie meczu. Obie - walka w środku pola.. Obydwie sytuiacje zakwalifikował na czerwoną kartkę (w przypadku Nalepy - ewidentna druga żółta, gwoli ścisoscii). Powiem tylko - widziałem już czerwone kartki za podobne akcje jak Ishaka, no ale to nie było akieś uderzenie pięścią czy łokciem, ale zamaszysty liść, ręka za szeroko i za głęboko do tyłu poszła...
16-03-2026, 13:19
Nalepa to jebany prowokator. Od samego początku meczu z Ishakiem (i nie tylko) szukał spiny.
16-03-2026, 16:01
Też sobie jakoś specjalnie tej akcji nie przypominam. Także miejmy nadzieje, że przejdzie bez echa.
16-03-2026, 16:53
(16-03-2026, 16:01)Skorpion napisał(a): Też sobie jakoś specjalnie tej akcji nie przypominam. Także miejmy nadzieje, że przejdzie bez echa.
bo nawet w pokazywanej relacji do komentarza Liczmańskiego zdarzenie było praktycznie na skraju widoku kamery. W trakcie meczu chyba pokazali tylko konsekwencje, tzn jak się Nalepa wywrócił i chwycił za twarz. Oby się tym nie zajmowali dalej bo może być różnie. Pytanie co i czy w ogóle Stefański bądź obserwator wpisał do protokołu pomeczowego. A mogą do tego wrócić jeśli sędzia/sędziowie i VAR nie widzieli zdarzenia albo po przejrzeniu materiału wideo zakwalifikują takie zdarzenie jako drastyczne.
Browsing: 2 gości