Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 4 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Szachtar Donieck - Lech Poznań, 19.03.2026 21:00 LKE
Tryb drzewa
Siema! Jakie sektory zajmujecie jako wyjazd z Poznania ? Mamy grupkę 4 osób ale niestety nie mamy możliwości nabyć biletów na sektor gości. Chcemy kupić chociaż bilety w pobliżu Smile Sektor gości standardowo jako G ?

Odpowiedz
(16-03-2026, 21:33)koziołek napisał(a): Wy chcecie na mecz z Termaliką oszczędzać piłkarzy? Potem jest trochę luźniej z meczami jeśli byśmy odpadli.

a oni zamierzają nie przyjechać jak Wisła? wiem że po tabeli łatwo wyrokować że będzie łatwy mecz - ale wbrew pozorom to oni wcale źle nie grają. swoje trzeba będzie wybiegać

Odpowiedz
Nieciecza na pewno nie przyjedzie do nas się położyć i poprosić o najniższy wymiar kary. Z takimi zespołami gra się trudno, a przykładowy Kurzawa czy Faßbender będą chcieli coś udowodnić. Najgorzej byłoby spiąć się na Szachtar, zremisować z nimi, a później tylko zremisować ze Słoniami.

Odpowiedz
Ja bym delikatnie zagrał podstawą ale jak do przerwy będzie lipa i do tyłu zmienił bym 5 od razu niech odpoczywają.

Odpowiedz
A ja właśnie czuje, że mecz z Termalicą jest bardziej niebezpieczny niż z Szachtarem po którym wiemy czego się spodziewać, a Termalica będzie gryzła trawę, żeby chociaż ten 1 pkt wywieźć. Pomimo wszystko na Szachtar wyszedłbym podstawowym składem z lekką rotacją typu wraca Gumny do wyjściowego składu i może taki Ismaheel mógłby zacząć w podstawie, do tego Palma który ostatnio mniej zagrał i resztę zostawiamy bez zmian. Przy negatywnym wyniku po 1 połowie wtedy można już zacząć zmieniać i dać odpocząć podstawowym. Z kolei jeśli strzelimy pierwsi to jest duża szansa powalczyć o awans. Trochę nie rozumiem po co mielibyśmy odpuszczać ten mecz przy wyniku 1-3 po to się zdobywa majstra żeby walczyć w pucharach jak najdłużej. Powinniśmy się tego uczyć.
Nasz Kolejorz to Nasze życie!

Odpowiedz
Popieram przedmówcę.
Jeśli strzelimy pierwsi gola może warto zaryzykować i przycisnąć na maksa. Może Szachtar będzie miał słabszy dzień i się uda.
Niemniej realistycznie to Ukraińcy wygrywają 8/9 meczów z nami na 10.
Odpadnięcie to nie będzie jakaś klęska. Po wtopie na Gibraltarze i Rayo spadliśmy i tak uważam na 4 łapy. Trochę pieniędzy zarobionych, ranking podbity. Czas chyba skupić się na obronie tytułu.

Odpowiedz
właśnie się obawiam że strzelimy pierwsi gola, a może nawet drugiego, zagramy dogrywkę i odpadniemy po wyniku 1:2.
jakoś nie wierzę ani w te dwa gole, ani to że nic nie stracimy. Ewentualnie się podpalimy, rzucimy wszystkie siły i zagramy 120 min mając mecz w niedzielę.
Jakoś nie umiem o niczym innym myślęć tylko o obronie mistrzostwa - w moim świadomym kibicowskim życiu nie znam tego smaku Wink

Odpowiedz
Ktoś tu widzę ładną bekę z młodszego kolegi kręci. Dobrze. Wink

Odpowiedz
no właśnie zero beki xD
gdybyśmy mieli 10 pkt straty do 1 miejsca, to bym szukał pocieszenia w LK, czy zajmiemy 2 czy 4 miejsce - wtedy byłoby w sumie bez znaczenia.
Ale najważniejsze jest zdobywanie trofeów, a najważniejsze z nich to Mistrzostwo Polski.

Odpowiedz
(18-03-2026, 10:58)Mosina napisał(a): (...) w moim świadomym kibicowskim życiu nie znam tego smaku Wink

Chodzi mi dokładnie o ten cytat, bo ja coś takiego palnąłem kilkanaście dni temu. Wyszedł potworek. Palnąłem, bo jak można nieświadomie kibicować. Masło maślane.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 1 gości