Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogłoski transferowe 2026
Tryb drzewa
Puchacza? Ja go chciałem pisząc o jego statystykach w Kaiserslautern. To wielu go nie chciało bo Wieniawa i głośnik.

Odpowiedz
Zwracam honor. Wszystko mi się już myli. Smile

Odpowiedz
Ale ja wciąż nie jestem pewien czy to nie jest gwiazda ligi azerbejdżańskiej która jest 27 w rankingu UEFA
Za Węgrami, Rumunią czy Słowenią.
Wydaje mi się, że on wyżej sra niż dupę ma.

Odpowiedz
Puchacz to „kwiecisty” zawodnik. Swoje jednak pograł, pytanie jakby się wpisał w rygor taktyczny Nielsa - moim zdaniem słabo. Tak jak Rutkowski określił Velde, że u Duńczyka wyleciałby z pierwszego treningu, tak myślę że Tymek też nie ma głowy do prób grania „laptopowego”.
Tak czy inaczej Moutinho to nie jest poziom, jakiego potrzebujemy. Szukali Pereiry na lewą stronę.

Odpowiedz
Może Rebocho chciałby zagrać o Ligę Mistrzów, wracając z niespokojnego Bliskiego Wschodu. Przez trzy lata trochę w Arabii zarobił, żeby nie powiedzieć - ustawił siebie i rodzinę. Jest w nim pewnie chęć sprawdzenia się w poważniejszej piłce. Trzydzieści jeden lat to jeszcze nie emeryt.

Odpowiedz
A jak z jego poziomem nie osiadł na laurach tam? BO może to już piłkarski emeryt kopiący sobie piłeczkę hobbystycznie w Arabii.

Odpowiedz
(25-03-2026, 23:22)Sultan napisał(a): Puchacz to „kwiecisty” zawodnik. Swoje jednak pograł, pytanie jakby się wpisał w rygor taktyczny Nielsa - moim zdaniem słabo. Tak jak Rutkowski określił Velde, że u Duńczyka wyleciałby z pierwszego treningu, tak myślę że Tymek też nie ma głowy do prób grania „laptopowego”.
Tak czy inaczej Moutinho to nie jest poziom, jakiego potrzebujemy. Szukali Pereiry na lewą stronę.

Zgadzam się co do Puchacza z Sułtanem. 

A co do Rebocho to pamiętam, że z nim był problem taki, że nie nadawał się do gry co do trzy dni. Ja bym brał jakiegoś głodnego wilczka, który chce się rozwinąć albo kogoś w stylu Palma czyli wypożyczenie z wykupem grajka który trochę się odbił od jakiegoś dużego klubu, a u nas mógłby się odbudować. Myślę że to dobra droga.

Odpowiedz
Co do Puchacza to podobno Wieniawa chodzi teraz z jakimś kopaczem z Motoru czy skądś tam. Byłoby niezłe starcie na murawie, jak dawniej rycerze na kopie się ścierali.

Odpowiedz
U Puchacza piłka nożna jest dodatkiem do jego całej "celebryckiej" reszty. Dlatego skończył poważną karierę w lidze azerbejdżańskiej, nigdzie nie umiejąc zagrzać na dłużej miejsca. Osobiście nie chciałbym go już nigdy w Lechu zobaczyć. Nam potrzebne są kroki do przodu, coraz lepsza jakość. Tak sobie wyobrażam rozwój drużyny. Na chwilę obecną byłbym zadowolony kimś o jakości Carstensena, którego bardzo żałuję swoją drogą.  Zapierdalanie od pola karnego do pola karnego, dołożenie coś extra z przodu, dużo wyższa dyscyplina taktyczna, ale to zrozumiałe, jeśli się porówna jego IQ z Puchaczem, uniwersalność i na pewno lepszy w obronie, chociaż też mający swoje minusy w tym aspekcie.

Zawodników o takiej charakterystyce powinniśmy szukać.

Nowy chłopak Wieniawy to podobno Matthys. Niestety, ale gra na środku obrony.

Odpowiedz
Palma "Świetnie czułem się z Celticu, bardzo mi się tam podobało. Chcę drugiej szansy, nadal mam z nimi kontrakt i jestem częścią klubu. Jeśli powiedzą, że mam wrócić, zrobię to w najlepszy możliwy sposób. Moim marzeniem jest powrót do ligi z najwyższej klasy. Liga szkocka taką była. Udało mi się zagrać w rozgrywkach, o których marzy każdy zawodnik, czyli w Lidze Mistrzów. To marzenie wciąż jest żywe. Chcę ponownie to przeżyć i zagrać w takim meczu" - za meczyki.pl

Wygląda na to, że nie pozostanie z nami. Jego słowa znaczą chyba, że albo chce wrócić, albo wie, że wróci i chce sobie "przygotować grunt" deklarując determinację w walce o miejsce w składzie.

No to wróćmy do dyskusji o Alim i Ismaheelu może.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 3 gości