Liczba postów: 1,354
Liczba wątków: 14
Reputacja:
55
Nie wiemy czy Górak nie chciałby sprawdzić się w Europie. Mają o co grać w lidze. Mimo dwóch godzin w nogach gieksiarzy, ciężki mecz przed nami. Nie muszę chyba przypominać meczu z tą drużyną w przedostatniej kolejce minionego sezonu, w którym najedliśmy się sporo strachu i w rezultacie konieczne było zwycięstwo z Piastem, by zostać mistrzem.
Oby piłkarze nie zbagatelizowali tego meczu. Pełne skupienie. Jaga gra dzisiaj.
Liczba postów: 2,146
Liczba wątków: 5
Reputacja:
17
Wyjść i zagrać swoje GKS zmęczony. Także do boju!
Liczba postów: 647
Liczba wątków: 1
Reputacja:
22
Liczę, że od pierwszej minuty zagra Palma i zamknie mordę wszystkim niedowiarkom (w tym mi) i załaduje ładną kastę dającą zwycięstwo.
Liczba postów: 251
Liczba wątków: 0
Reputacja:
7
O to to - Palma powinien zagrać od początku, choć sądzę że wyjdzie najpierw Leo.
Z prawej strony nie jestem przekonany, czy powinien w podstawie wyjść Ali, czy nie wyskoczyć Ismaheelem, żeby dodać trochę szybkości i zmęczyć jeszcze bardziej przeciwnika.
Generalnie granie na system Góraka jest trudne i specyficzne (kopia Papszunowego ustawienia), ale oni bazują na fizyczności i wybieganiu w bocznych sektorach. Zmęczenie to im utrudni zdecydowanie, ale potrzebny u nas jest balans szybkobiegaczy i magików. Dlatego Palma-Ismaheel, a po 60 min Hakans-Ali
Liczba postów: 163
Liczba wątków: 2
Reputacja:
3
Dla mnie to wyglądało jakby od początku dogrywki już im odcinało prąd. Zagrać szybciej, intensywnie, nie dać im łapać oddechu i pękną, liczę na pewne 3-2.
Liczba postów: 102
Liczba wątków: 0
Reputacja:
2
Wolne żarty z tą ogólnokrajową minutą ciszy dla Magiery.
Liczba postów: 1,680
Liczba wątków: 14
Reputacja:
62
a to coś nowego? długo potrwała "pełna i zdrowa kadra" do dyspozycji trenera