Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogłoski transferowe 2026
Tryb drzewa
w pełni się zgadzam - jest coś takiego jak mental, czego się nie da wrzucić w statystki. a on jest takim zawodnikiem. Zresztą właśnie kupiłem meczówkę z nr 77 więc się trochę dołożyłem Smile

Odpowiedz
Wystarczy obejrzeć rewanż z Szachtarem, żeby zobaczyć ile on mentalnie, ale też organizacyjnie wnosi do gry.
Lech musi mieć co najmniej 2-3 takich grajków w składzie.

Odpowiedz
Ale mieć nie będzie, bo te 4 banki za gracza ewidentnie dobrego to dla Rutkowskiego widać pułap nie do przeskoczenia. I my coś bredzimy o LM...

Odpowiedz
Strona "Celtic Way" twierdzi, że "Lech boss Niels Frederiksen insisted last week they remain interested in turning the loan into a permanent move in a £3.5 million deal". (14.04)

Odpowiedz
Jak nie wezmą Palmy to przyjdzie jakiś Agnero bis który też będzie się łamał o własne nogi. Podjąć decyzję spróbować ponegocjować i już oprócz niego szukać innego kota wartego 4-5 milionów na wypożyczenie z opcją.

Odpowiedz
ciekawe komu to powiedział i kto go upoważnił...

Odpowiedz
Rzekomo jesteśmy zainteresowani Andy Pelmardem z Jagielloni. Na ten moment prawo pierwokupu ma Jagiellonia (1.5 mln euro), z tym, że jakiś czas temu sygnalizowali chęć negocjacji i zbicia tej ceny. Oprócz Lecha zainteresowani są min. Vfl Wolfsburg czy Panathinaikos.

Odpowiedz
Wolałbym kogoś lewonoznego.

Odpowiedz
Abstrahując od całej otoczki, czyli ceny, jej zbijania, tego, czy Luis jest wart tych +- 4 mln EUR. Mental. Dla mnie jest wręcz przeciwnie, niż tutaj jest pisane. Dla mnie to on ma właśnie problemy mentalne, które powodują, że pokazuje od 3 lat jedynie ułamek swoich umiejętności i to we fragmentach sezonu.
I nie chodzi mi o to, jak się zachowuje, co mówi, jak nakręca resztę drużyny, tylko o najzwyklejsze przełamanie się i pokazywanie wymiernej jakości na boisku, którą ewidentnie posiada, a której niestety od dłuższego czasu nie jest w stanie pokazać. Nie tylko u nas. Nie mam innego wytłumaczenia. I dla mnie te jego "płacze" po którymś meczu, to było bardziej okazanie słabości, niż to, że chciał pokazać, że bardzo chce, czego nie podważam.

Odpowiedz
No ale chyba się właśnie przełamał... (bramka i asysta, będąc 20 minut na boisku)

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: uncoolben, 5 gości