Liczba postów: 251
Liczba wątków: 0
Reputacja:
7
Wystarczy obejrzeć rewanż z Szachtarem, żeby zobaczyć ile on mentalnie, ale też organizacyjnie wnosi do gry.
Lech musi mieć co najmniej 2-3 takich grajków w składzie.
Liczba postów: 84
Reputacja:
6
Ale mieć nie będzie, bo te 4 banki za gracza ewidentnie dobrego to dla Rutkowskiego widać pułap nie do przeskoczenia. I my coś bredzimy o LM...
Liczba postów: 486
Liczba wątków: 1
Reputacja:
8
Strona "Celtic Way" twierdzi, że "Lech boss Niels Frederiksen insisted last week they remain interested in turning the loan into a permanent move in a £3.5 million deal". (14.04)
Liczba postów: 2,146
Liczba wątków: 5
Reputacja:
17
Jak nie wezmą Palmy to przyjdzie jakiś Agnero bis który też będzie się łamał o własne nogi. Podjąć decyzję spróbować ponegocjować i już oprócz niego szukać innego kota wartego 4-5 milionów na wypożyczenie z opcją.
Liczba postów: 1,681
Liczba wątków: 14
Reputacja:
62
ciekawe komu to powiedział i kto go upoważnił...
Liczba postów: 694
Liczba wątków: 25
Reputacja:
22
Rzekomo jesteśmy zainteresowani Andy Pelmardem z Jagielloni. Na ten moment prawo pierwokupu ma Jagiellonia (1.5 mln euro), z tym, że jakiś czas temu sygnalizowali chęć negocjacji i zbicia tej ceny. Oprócz Lecha zainteresowani są min. Vfl Wolfsburg czy Panathinaikos.
Reputacja:
8
Wolałbym kogoś lewonoznego.
Liczba postów: 823
Reputacja:
35
Abstrahując od całej otoczki, czyli ceny, jej zbijania, tego, czy Luis jest wart tych +- 4 mln EUR. Mental. Dla mnie jest wręcz przeciwnie, niż tutaj jest pisane. Dla mnie to on ma właśnie problemy mentalne, które powodują, że pokazuje od 3 lat jedynie ułamek swoich umiejętności i to we fragmentach sezonu.
I nie chodzi mi o to, jak się zachowuje, co mówi, jak nakręca resztę drużyny, tylko o najzwyklejsze przełamanie się i pokazywanie wymiernej jakości na boisku, którą ewidentnie posiada, a której niestety od dłuższego czasu nie jest w stanie pokazać. Nie tylko u nas. Nie mam innego wytłumaczenia. I dla mnie te jego "płacze" po którymś meczu, to było bardziej okazanie słabości, niż to, że chciał pokazać, że bardzo chce, czego nie podważam.
Reputacja:
8
No ale chyba się właśnie przełamał... (bramka i asysta, będąc 20 minut na boisku)