Liczba postów: 2,146
Liczba wątków: 5
Reputacja:
17
Ale Mosina my nie przespaliśmy tylko nigdy nie mogliśmy nim być. Kiedyś nawet jak piłkarz chciał to klub chciał od razu z marszu od nas 2 milionów euro i temat umierał. BO nie było nas stać plus nikt nie chciał przepłacać a teraz? Jest po prostu więcej klubów które promują na zachód i taki Pietuszewski zamiast przyjść do idzie od razu na zachód.
Liczba postów: 486
Liczba wątków: 1
Reputacja:
8
SF donoszą, że Alim zainteresowane są kluby z Kataru i ZEA.
Powoli przyzwyczajam się do myśli o Lechu bez Palmy i Aliego w przyszłym sezonie.
Liczba postów: 646
Liczba wątków: 1
Reputacja:
22
W internetach piszą, że Kozubalem zainteresowany jest Celtic i że teoretycznie w rozliczeniu może być Palma. To byłby myślę wilk syty i Manchester City (Celtic Glasgow). Za Kozubala tak realnie pewnie chcieliby wziąć podobnie jak za Skórasia czyli 6 baniek euro. Także do nas Palma + 2 mln euro i dla mnie mogą dawać zielone światło. Kozubal do solidnego klubu, ale też nie do takiego, że nie będzie miał szans się przebić, a Palma zostanie tutaj gdzie jest gwiazdą. Oby!
Liczba postów: 251
Liczba wątków: 0
Reputacja:
7
Pomysł ok, ale Kozubala cenimy jak Modera…oferty za 5-7 były już odrzucane
Liczba postów: 2,146
Liczba wątków: 5
Reputacja:
17
Antek to minimum 10 mln euro. A Palma gra coraz lepiej ale czy te 4 mln to realna wartość? Mało tego to cena wykupu! Przy takiej zamianie myślę, że można go maks 2 policzyć. Plus oczywiście czy Celtic to dobry kierunek dla Antka?