Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogłoski transferowe 2026
Tryb drzewa
Ale Mosina my nie przespaliśmy tylko nigdy nie mogliśmy nim być. Kiedyś nawet jak piłkarz chciał to klub chciał od razu z marszu od nas 2 milionów euro i temat umierał. BO nie było nas stać plus nikt nie chciał przepłacać a teraz? Jest po prostu więcej klubów które promują na zachód i taki Pietuszewski zamiast przyjść do idzie od razu na zachód.

Odpowiedz
SF donoszą, że Alim zainteresowane są kluby z Kataru i ZEA.

Powoli przyzwyczajam się do myśli o Lechu bez Palmy i Aliego w przyszłym sezonie.

Odpowiedz
(18-04-2026, 15:59)Skorpion napisał(a): Ale Mosina my nie przespaliśmy tylko nigdy nie mogliśmy nim być. Kiedyś nawet jak piłkarz chciał to klub chciał  od razu z marszu od nas 2 milionów euro i temat umierał. BO nie było nas stać plus nikt nie chciał przepłacać a teraz? Jest po prostu więcej klubów które promują na zachód i taki Pietuszewski zamiast przyjść do idzie od razu na zachód.

wybrałeś akurat najbardziej jaskrawy przykład Pietuszewskiego - wiadomo że taki gość nie pójdzie do Lecha bo po co. Ale inne Pieńki czy Makuchy idą z polskiego średniaka do np Rakowa. I to bardziej chodzi o to żeby przetrzeć taki proces i sposób myślenia, ale jak już napisałem - jest już za późno i teraz nas nie stać i dlatego musimy wydawać 2 mln za Agnero.

(20-04-2026, 14:18)uncoolben napisał(a): SF donoszą, że Alim zainteresowane są kluby z Kataru i ZEA.

Powoli przyzwyczajam się do myśli o Lechu bez Palmy i Aliego w przyszłym sezonie.

kończy mu się kontrakt to są zainteresowane - były już wcześniej.

nasz Zarząd woli czekać - no to czeka. kto im zabroni

Odpowiedz
Jak zwykle się obudzimy jak się eliminacje do pucharów skończą Smile

Odpowiedz
(20-04-2026, 14:18)uncoolben napisał(a): SF donoszą, że Alim zainteresowane są kluby z Kataru i ZEA.

Iran ostrzeliwuje Katar i ZEA, nie wiem czy to realny kierunek.

Odpowiedz
(20-04-2026, 14:28)Mosina napisał(a):

kończy mu się kontrakt to są zainteresowane - były już wcześniej.

nasz Zarząd woli czekać - no to czeka. kto im zabroni

Myślę, że to dość stare "newsy" - zainteresowanie z ligi katarskiej czy z Emiratów i Saudi było już bardzo dawno.
Inna sprawa jest taka, że to ponoć Ali bardziej czeka na rozwój sytuacji - a nie klub na coś czeka. Propozycja od dawna na stole.

Odpowiedz
W internetach piszą, że Kozubalem zainteresowany jest Celtic i że teoretycznie w rozliczeniu może być Palma. To byłby myślę wilk syty i Manchester City (Celtic Glasgow). Za Kozubala tak realnie pewnie chcieliby wziąć podobnie jak za Skórasia czyli 6 baniek euro. Także do nas Palma + 2 mln euro i dla mnie mogą dawać zielone światło. Kozubal do solidnego klubu, ale też nie do takiego, że nie będzie miał szans się przebić, a Palma zostanie tutaj gdzie jest gwiazdą. Oby!

Odpowiedz
Pomysł ok, ale Kozubala cenimy jak Modera…oferty za 5-7 były już odrzucane

Odpowiedz
Antek to minimum 10 mln euro. A Palma gra coraz lepiej ale czy te 4 mln to realna wartość? Mało tego to cena wykupu! Przy takiej zamianie myślę, że można go maks 2 policzyć. Plus oczywiście czy Celtic to dobry kierunek dla Antka?

Odpowiedz
Oby tak było, ale nie chce mi się wierzyć, że za Antka ktoś da 10 baniek. Wiadomo, inflacja, ale jednak. No ale oby tak było. Niemniej, taka wymiana mogłaby być spoko, też pewnie bardziej do przełknięcia dla zarządu niż wyłożenie czystych 4 baniek. Coś w stylu rozliczenia za Walemarka.

No i też z tą wyceną. Jak Palma nie jest wart 4 baniek to Antek nie jest wart 10. Big Grin Nawet uwzględniając wiek. 

Plus, pisałem już to. Nie zdziwię się jak ostatecznie to Gurgul pójdzie za więcej. Młodszy, na newralgicznej pozycji, z wiodącą lewą nogą, silny fizycznie i wybiegany, dodatkowo mogący grać w systemie jako zarówno lewy obrońca jak i pół lewy stoper w trójce.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 6 gości