Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Lech Poznań – Arka Gdynia, 08.05.2026 20:30
Tryb drzewa
(04-05-2026, 09:19)Róża napisał(a): Ouma z racji dobrej gry. On ma bardzo dobre podanie prostopadłe i potrafi szybko grać do przodu z pierwszej piłki. Skład obrony zapewne się nie zmieni, Joel i Michał mają liczby, których Gumie brakuje. Wålemark może iść na prawo a za niego Rodríguez, reszta bez zmian.
To jest najbardziej logiczne rozwiązanie.

Odpowiedz
(04-05-2026, 13:47)Róża napisał(a): Nie wiem, czego oczekujecie od Arki. Że słaba drużyna, słabo grająca na wyjazdach, jedną nogą w 1 lidze, z trenerem który miał swoje 5 minut parę sezonów temu, postawi się drużynie która ma niezłą passę i jest w pełnym gazie? Dodatkowo skoncentrowanej maksymalnie na obronie tytułu?
Wbrew absurdom, jest to typowo ekstraklasowo możliwe.

Odpowiedz
Moim zdaniem, patrząc na obecną sytuację, nie jest to możliwe. Prędzej Górnik zdobędzie 3 pkt w 4 meczach niż czarny scenariusz się zrealizuje. O Jadze nie wspominając.

Odpowiedz
Zrobić swoje jak najszybciej dla Nich, dla Nas i dla Aliego. Na Nich!

Odpowiedz
Bedzie murowanka i szybkie wypady Arki na ktore musimy uwazac. Nie ma co lekceważyć żadnego przeciwnika.

Odpowiedz
Jak dla mnie od początku Gumny i Ouma. Na skrzydle w wyjściowym Palma za Aliego. Lipa jedynie bo nie ma gdzie wcisnąć Rodrigueza. Chyba, że na 10 za Walemarka ale tutaj znowu wierzę, że chłop się w końcu odblokuje i będzie ogromną wartością dodaną do tej drużyny tak jak sprzed kontuzji.

Odpowiedz
Jeśli Ouma miałby zagrać od początku to na prawej obronie wtedy Joel, jeśli bardziej ofensywny środek wtedy za Joela powinien grać Gumny, musimy zachować balans w defensywie. Na skrzydło wystawiłbym Walemarka za Aliego i na 10 wtedy Rodriguez lub Palma.
Nasz Kolejorz to Nasze życie!

Odpowiedz
jak nastroje przed jutrem Wiara?

Odpowiedz
Mistrzem zostaniemy w Radomiu.

Odpowiedz
Obstawiam podobnie, nawet myślę że będą mogli robić nam szpaler przed rozpoczęciem tego meczu. Dlatego już jakiś czas temu sugerowałem powrót przez Warszawę

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: Antonio, Lukas2907, Róża, Sultan, 2 niewidocznych użytkowników, 10 gości