Liczba postów: 1
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Też nie rozumiem dlaczego na dnie? Górnicy lecieli z dopingiem cały mecz, powiem szczerze że z perspektywy TV nie słyszałem Rakowa. Teraz pojawiają się nagrania z dopingiem, to widać na jakiej petardzie dopingowali.
Liczba postów: 36
Reputacja:
1
A ja nie rozumiem dlaczego „z dwojga złego lepszy Górnik” . Kazdy tutaj wolałby nas z pucharem, ale myślę że 90% tutejszych sympatyzuje z żabolami. Jedni z pierwszych obok zgód którym życzę sukcesów, bez mistrzostwa oczywiście.
Liczba postów: 266
Reputacja:
9
Niehonorowa jest kurwą - w top 3 klubów które nienawidzę więc jakby nie dostali się do pucharów to by było idealnie
Liczba postów: 266
Reputacja:
9
Serio mam się przejmować że jak jakiś zespół nie będzie grał w pucharach to dla nas gorzej bo mają tylko mecze raz w tygodniu? To niech Rutek się ogarnie i zrobi kardę na 3 fronty i mamy temat zamknięty. A Sraków jak nie awansuje to moze ten ich kurnik w końcu ktoś zaora bo jak dla mnie może ich w lidze nie być.
Liczba postów: 1,356
Liczba wątków: 14
Reputacja:
55
Przecież wiesz, że Rutek nie zrobi zdrowej kadry na trzy fronty. Bo teraz prawie taką mamy. Prawie, bo często ktoś wypada. Na długo. A prawie robi różnicę.
Liczba postów: 2,146
Liczba wątków: 5
Reputacja:
17
Teraz już brakuje niewiele tylko, że nikt by nie mógł odejść a do klubu musiało by trafić jeszcze z trzech-czterech kozaków.
Liczba postów: 10
Reputacja:
0
Ktoś w tych pucharach grać musi, bo sami nie utrzymamy Ekstraklasy w piętnastce rankingu. Z całą sympatią dla Górnika czy Gieksy, szanse na fazę ligową z ich współczynnikami mają mizerne, więc mimo wszystko wolałbym, żeby Raków w tych pucharach zagrał. Liga Konferencji nie da im żadnej przewagi finansowej, ale będą zaangażowani na kilku frontach i zrobią jakieś punkty do rankingu.