Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogłoski transferowe 2026
Tryb drzewa
Ja go zapamiętałem że niby dobry obrońca, niezła technika, nieźle wyprowadzał piłkę, ale zdecydowanie za czesto byl zamieszany w utracone bramki. A to jakaś przypadkowa ręka, a to się dal latwo ograć w polu karnym, a to kogoś zahaczył, albo się dal przepchnąć przy rogu...

Tak że hmm.

Odpowiedz
Nie ten garnitur dla Nas. My potrzebujemy kota za Alexa plus jeszcze jednego w razie co na uzupełnienie (Taki Kamiński) Satka grał w słabszym klubie i niech tam zostanie.

Dla mnie Karol jest spalony, niech gra sobie w tej Turcji. Zresztą pewnie tematu nie ma.

Odpowiedz
Satka grał w słabszym klubie? Słabszym od kogo?

Odpowiedz
Głupa palisz? W słabszym klubie od LECHA, chyba, że dla ciebie Samsunspor jest lepszym klubem to nie ma co dalej pisać.

Odpowiedz
Dla mnie to potrzebujemy stopera, ale lewonożnego, który wejdzie do pierwszego składu w miejsce Milicia, który nawet jak przedłuży kontrakt, to przecież często wypada, a młodszy nie będzie. Już ten sezon w jego wykonaniu rewelacyjny nie jest. Jako alternatywa na środku obrony Milić idealny, ale według mnie trzeba już teraz szukać kogoś do pierwszego składu. Prawonożnych stoperów mamy trzech: Mońka, Skrzypczak i Douglas. Mońka kot, a Skrzypczaka i Douglasa nikt teraz nie kupi, a może się jakoś ogarną i jako ta alternatywa dowiozą.

I w takiej sytuacji para stoperów Mońka-lewonożny kot i w odwodzie Milic, Skrzypczak, Douglas. Nie wyglądałoby to źle.

A co, ściągając Satkę, to zostajemy z czterema prawonożnymi stoperami i jednym, stary, kontuzjogennym Miliciem.

Odpowiedz
Janyszka jest lewonożny, w nim pokładam duże nadzieje. Fakt jednak jest taki, że pożegnałbym Douglasa, trzeba się zastanowić co ze Skrzypą. Do tego kupiłbym jakiegoś kozaka do pierwszego składu a Milić to już chyba bardziej do rotacji.

Odpowiedz
(06-05-2026, 08:49)marekst napisał(a): Głupa palisz? W słabszym klubie od LECHA, chyba, że dla ciebie Samsunspor jest lepszym klubem to nie ma co dalej pisać.

A na jakiej podstawie mówisz, że Samsunspor jest gorszy? Bo tak dzisiaj ci się wysrało?

Odpowiedz
No wysrało mi to:
wicemistrzostwo (2): 1968/1969, 2010/2011
Puchar Turcji: finał (1): 1988[1]
LKE: 12 miejsce
obecnie w kebabowej lidze: 7 miejsce

NO W CHUJ WIELKA POTĘGA

Odpowiedz
(06-05-2026, 09:31)Kefas9494 napisał(a): Dla mnie to potrzebujemy stopera, ale lewonożnego, który wejdzie do pierwszego składu w miejsce Milicia, który nawet jak przedłuży kontrakt, to przecież często wypada, a młodszy nie będzie. Już ten sezon w jego wykonaniu rewelacyjny nie jest. Jako alternatywa na środku obrony Milić idealny, ale według mnie trzeba już teraz szukać kogoś do pierwszego składu. Prawonożnych stoperów mamy trzech: Mońka, Skrzypczak i Douglas. Mońka kot, a Skrzypczaka i Douglasa nikt teraz nie kupi, a może się jakoś ogarną i jako ta alternatywa dowiozą.

I w takiej sytuacji para stoperów Mońka-lewonożny kot i w odwodzie Milic, Skrzypczak, Douglas. Nie wyglądałoby to źle.

A co, ściągając Satkę, to zostajemy z czterema prawonożnymi stoperami i jednym, stary, kontuzjogennym Miliciem.

Pełna zgoda. O ile Janyszka nie ma wejść w poważne granie od ręki (jak Mońka) to potrzebujemy top lewonożnego stopera. A na prawym najbliższy rok uciułamy, jestem przekonany, że Mońka pogra jeszcze minimum rok.

Odpowiedz
Też się z tym zgadzam, lewonożny stoper do pierwszego składu w typie kot jest obowiązkowym transferem dla klubu. Nowy + Mońka, + Milic + Skrzypa + Janyszka, Guma w odwodzie i tak można grać.

Jeśli chodzi ogólnie o transfery i potrzeby kadrowe Lecha w tym momencie, to ja bym szedł po: 
- Hellebranda na 6/8 (ile on może kosztować? maks 3M)
- Pululu na wolnym transferze
- ŚO - kot na pierwszy skład
- jeśli Gurgul odejdzie - LO na pierwszy skład
- jesli Kozubal odejdzie - ŚP na pierwszy skład
- Lis na kastę (+ jeszcze jeden BR, jeśli Mrozek odejdzie)
- kota na skrzydło, poziom Palma+
- nie brałbym Tofika, tylko szukałbym innego piłkarza za niego w tej cenie

Co do Samsunsporu, rzekomo tak słabszego od nas, to można się tylko uśmiechnąć widząc, jak niektórzy odlecieli. Widać, że w narodzie radość i wiara w dobrą przyszłość, skoro takie stwierdzenia tutaj padają. Ja tylko przypominam, że nasza niegdysiejsza gwiazda wcale tak w Turcji nie błyszczy po transferze.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 7 gości