Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Lech Poznań – Arka Gdynia, 08.05.2026 20:30
Tryb drzewa
też tak myślę. przed jutrem czuje dziwny spokój, wyjść, pokazać wyższość na boisku, dać radość kompletowi na trybunach, rozsiąść się wygodnie przed weekendowymi meczami - i czekać Wink
co mnie uspokaja - że to jest drużyna, której trzon już to zrobił rok temu, więc wiedzą jak. myślę że tu większość rozgrywa się w głowach i w szatni.

Odpowiedz
(Wczoraj, 09:24)galis napisał(a): Obstawiam podobnie, nawet myślę że będą mogli robić nam szpaler przed rozpoczęciem tego meczu. Dlatego już jakiś czas temu sugerowałem powrót przez Warszawę

Jest to prawdopodobne że na wyjściu będzie szpaler, bo Górnik gra w Płocku tuż przed naszym meczem w Radomiu.

Odpowiedz
To właśnie miałem na myśli, nim wyjdziemy na murawę Górnik będzie po serii trzech meczów i zostanie mu już tylko jeden do rozegrania. Wygrywając jutro jesteśmy w mega komfortowej sytuacji.

Odpowiedz
Ostatecznie jednak obstawiam, że obrona tytułu zmaterializuje się po naszym zwycięstwie z Warchołami:
- Lech: porażka z Arką i wygrana z Radomiakiem (58 punktów),
- Górnik: wygrana w Lubinie, porażka w Gdyni i zwycięstwo w Płocku (55 punktów).

Zostanie ostatnia kolejka.

Jagiellonii i GieKSy nie rozpisuję, bo moim zdaniem nie ma ich już w grze o tron.

Odpowiedz
A ja postawiłem na pewne zwycięstwo Kolejorza i przegraną Górnika z Zagłębiem. I tak ma być.

Odpowiedz
No przecież nie przegramy z Arką bo niby dlaczego? Prędzej z Radomiakiem bo raz, że wyjazd a dwa to po prostu lepsza drużyna.

Odpowiedz
(Wczoraj, 10:31)Róża napisał(a): A ja postawiłem na pewne zwycięstwo Kolejorza i przegraną Górnika z Zagłębiem. I tak ma być.

Oby!

Odpowiedz
Przydałoby się odwiedzić naszych kopaczy na treningu i ich zmotywować dopingiem i małym piro. Niech wiedzą, że na Arkę mają wyjść na pełnej z pianą w ryju. W dupie mam to czy w Gdyni będzie pierwsza liga, mamy ich kulnąć do zera.

Odpowiedz
(Wczoraj, 11:06)rojber napisał(a): Przydałoby się odwiedzić naszych kopaczy na treningu i ich zmotywować dopingiem i małym piro. Niech wiedzą, że na Arkę mają wyjść na pełnej z pianą w ryju. W dupie mam to czy w Gdyni będzie pierwsza liga, mamy ich kulnąć do zera.

Dokładnie. Wygrać do jaja i niech inni się martwią co dalej. Mrozek niech dobije na koniec sezonu do 13 czystych kont, to może się go fajnie jeszcze sprzeda i będzie hajs na Liska.

Odpowiedz
Gdynia miała 31 kolejek na to by nie dać dupy. Parę meczów mogła spokojnie wygrać ale wolała zremisować w ostatnich minutach bądź przegrać. Tylko zwycięstwo!

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: kawickig@gmail.com, 9 gości