Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Lech Poznań – Arka Gdynia, 08.05.2026 20:30
Tryb drzewa
(Wczoraj, 11:06)rojber napisał(a): Przydałoby się odwiedzić naszych kopaczy na treningu i ich zmotywować dopingiem i małym piro. Niech wiedzą, że na Arkę mają wyjść na pełnej z pianą w ryju. W dupie mam to czy w Gdyni będzie pierwsza liga, mamy ich kulnąć do zera.

serio myślicie że jakieś przyjaźnie i zgody interesują piłkarzy? myślę że połowa nawet średnio o tym wie Wink

tzn mam nadzieję że tak jest, a nawet jeśli - to wynik i zmiecenie przeciwnika to jedyny cel na piątek wieczór

Odpowiedz
Skrzypczak wraca do szerokiego. Thórdarson trenuje ale na jutro nie zdąży, Douglas bez zmian.

Odpowiedz
Jutro widziałbym to tak dzidzie:
Mrozek-Pereira Mońka Milić Gurgul-Ouma Kozubal-Bengtsson Walemark Ismaheel-Ishak

Jak to się mówi, zwycięskiego składu się nie zmienia. Zresztą to będzie mecz walki i Ouma się przyda, szczególnie, że podłapał formę na odchodne. Oczywiście, można powiedzieć czemu nie Gumny, ale Pereira też wszedł na dobre obroty to szkoda z niego rezygnować. Czemu nie Rodriguez? No bo Ouma w sztosie. Czemu nie Palma? No tutaj mam największa wątpliwość, żeby dać Palmę na środek, a na prawą Walemarka. To może i byłaby dobra opcja, ale myślę, że Walemark to pewniak na dziesiątce dla Nielsa ceniony wyżej niż sympatyczny Honduranin i nie będzie chciał go przesuwać na prawo. A Ismaheel też zasługuje na szansę, przy mocno cofniętej Arce dryblingi Ismaheel mogą być bezcenne.

Także zgoda zgodą, ale liczę, że Areczka zostanie ogolona do jaja. Wystarczy 1-0, ale jakieś wysokie zwycięstwo, żeby podbudować jeszcze bardziej morale nie byłoby niewskazane.

Odpowiedz
(Wczoraj, 11:41)Mosina napisał(a):
(Wczoraj, 11:06)rojber napisał(a): Przydałoby się odwiedzić naszych kopaczy na treningu i ich zmotywować dopingiem i małym piro. Niech wiedzą, że na Arkę mają wyjść na pełnej z pianą w ryju. W dupie mam to czy w Gdyni będzie pierwsza liga, mamy ich kulnąć do zera.

serio myślicie że jakieś przyjaźnie i zgody interesują piłkarzy? myślę że połowa nawet średnio o tym wie Wink

tzn mam nadzieję że tak jest, a nawet jeśli - to wynik i zmiecenie przeciwnika to jedyny cel na piątek wieczór

Myślę, że mają to gdzieś. Jednak coś popierdolonego w tych meczach jest, że albo kończą się nudnymi remisami albo naszą porażką. Są ludzie, którzy chcieliby chyba „ratować” Arkę dlatego wolę napisać czysto i klarownie, że tutaj mamy wyjść naładowani z myślą o spuszczeniu wpierdoluWink

Odpowiedz
(Wczoraj, 13:59)Kefas9494 napisał(a): Jutro widziałbym to tak dzidzie:
Mrozek-Pereira Mońka Milić Gurgul-Ouma Kozubal-Bengtsson Walemark Ismaheel-Ishak

Jak to się mówi, zwycięskiego składu się nie zmienia. 

Przecież zmieniłeś bo za Aliego wszedł Hakans Wink

Ja nie wiem czy na Arkę konieczny jest Ouma.

Odpowiedz
to fakt. te mecze są dziwne. kiedyś myślałem że taka zgniła atmosfera to powoduje na trybunach, ale teraz nie wiem.

tak czy inaczej, przekazanie jasnego przekazu może jest dobrym pomysłem Wink

Odpowiedz
Na gwizdku Frankowski.

Odpowiedz
to on się wygłupił w meczu Górnik-Jaga?

Odpowiedz
Taa, to onSmile ale ładnie przeprosił po meczu ;D

Odpowiedz
Myślę że piłkarze mają głęboko to czy jest zgoda czy jej nie ma,pewnie polscy zawodnicy coś tam wiedzą a zagraniczni widzą po trybunach.Nie wierzę że są ludzie którzy chcą ratowania Arki w momencie gdzie liczy się każdy punkt na ostatniej prostej.Chyba każdy woli żeby mistrz był zapewniony możliwe jak najwcześniej bez nerwówki

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 3 gości