Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: QUO Vadis NF?
Tryb drzewa
No tak. Remis z Arką to rozmowy zawiesić. Jak Górnik przejebie to wznowić.

Odpowiedz
Oglądałeś dzisiejszy mecz? No właśnie. Pozdrawiam

Odpowiedz
A Ty oglądasz czasami mecze poza dzisiejszym? Nie musi być Lech.

Ja widziałem dzisiaj prawie 800 podań przy celności ponad 80%, 80% posiadania piłki, 26 strzałów, 7 celnych. No trochę widziałem.

Odpowiedz
Ale co z tego meczu mordeczko Skorpi wynikało? Kompletna dominacja Lecha nad murarką rywala. Parę dogodnych okazji zmarnowanych, w tym całkowicie rozregulowany od dłuższego czasu Ishak. Powinna być wygrana. Niels za Ishaka setki nie wykorzysta. Tak sam jak za Rutkowskiego nie wyłoży kasy na dobrą alternatywę.

Odpowiedz
Panowie Kefas i Antonio... Wy nie wiecie, że to wina NF, że nie widzi braku formy u Ishaka, Walemarka itd a wypuszcza ich w podstawie?
To, że nie potrafią piłkarze rozbić muru? Itd, itp

Strach się bać kiedy wyleciałby José Mourinho albo co gorsza Ferguson czy Wengera, przecież oni co roku nie zdobywali mistrzostwa...

Odpowiedz
Zawsze pada pytanie a alternatywę a jej brak w przypadku Ishaka to raczej wina Gabinetów nie Trenera. Generalnie to trzeba pójść spać i uspokoić emocje. Nic nie przegraliśmy a jutro wieczorem wszyscy jesteśmy Lubinianami

Odpowiedz
To że nie wygraliśmy z Arka to że cały mecz męczył nas Walemark to że oddaliśmy jeden strzał z daleka i stosowaliśmy tradycyjne milion dośrodkowań do nikogo. To że Ishak został do końca na boisku nie wiadomo po co bo grał tragicznie. Nie mów mi że za taktykę i zmiany wymyślają zawodnicy. Po prostu poczekał bym dwa tygodnie na rozstrzygnięcie.

Odpowiedz
widzę że tradycyjnie zwalniamy trenera po nie udanym (s)kruszeniu muru arkowego. mecz był brzydki ale to nie za sprawą Lecha, i to nie ten wątek. na szczęscie psy szczekają a karawana jedzie dalej. Niech jedzie

Odpowiedz
Skorpion zluzuj majty. Stało co się stało. Wina NF, że Grobelny miał dzień konia a Ishak nie potrafi z kilku metrów wpakować piłki do siatki? Boli mnie strasznie ten skurwiały remis ale to nie jest powód by zawiesić rozmowy z NF. Wierzę, że będzie ten tytuł ale już kiedyś pisałem jak byliśmy za Jagiellonią, że nawet jak majstra nie będzie to mimo wszystko bym zostawił Duńczyka.

Odpowiedz
Ej, Pany... Wy razem do domu wracacie czy z dwóch kont, jedna osoba pisze? Wink
Niesamowite zgranie w czasie i nawet tok rozumowania bardzo podobny Wink

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: Skorpion, 2 gości