Liczba postów: 1,685
Liczba wątków: 14
Reputacja:
66
ja akurat uważam że robimy strategiczny błąd, nie przedłużając już dawno kontraktu na następne dwa lata, jeśli to rzeczywiście my tu rozdajemy karty. ale też coś czuję że to bardziej Niels przeciąga, bo dla niego im bliżej tytułu (wysoka pozycja w lidze) tym lepsza pozycja negocjacyjna, niekoniecznie zresztą z Lechem.
Liczba postów: 2,162
Liczba wątków: 5
Reputacja:
17
Oceńmy go po sezonie naszego trenera.
Liczba postów: 58
Liczba wątków: 0
Reputacja:
1
No widzisz Mosina część zwalnia Nielsa po chujowym meczu a część klakierów po wygranym podbija z nim ligę mistrzów i tak to jedzie już ponad rok, ja go szanuje, ale jednak jestem jego przeciwnikiem, bo popełnił zbyt wiele głupich błędów w ciągu dwóch lat i uważam, że można pójść dalej, taki sam kierunek grania, ale lepsze ogarnianie taktyczne i zarządzanie meczami, to mi się marzy, czy to możliwe? Z naszym zarządem pewnie nie, bo musielibyśmy mieć z 1,5 sezonu przejściowego, ale ja chce marzyć
Liczba postów: 95
Liczba wątków: 0
Reputacja:
4
Ja jestem ciekawy reakcji takich Skorpionów, w sytuacji gdy np za rok Niels zrobi w lidze 10-15pkt więcej niż w tym roku, ale nie da to mistrzostwa przez sezon życia jakiegoś Rakowa/Jagi/wstaw dowolnie. Coś jak Klopp w Liverpoolu swego czasu
Liczba postów: 600
Liczba wątków: 1
Reputacja:
25
1 godzinę temu
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 1 godzinę temu przez Antonio.)
Jak to co? Będą pisali, że trzeba go zwolnić już od 6 kolejki.
Dyktator
No widzisz Mosina część zwalnia Nielsa po chujowym meczu a część klakierów po wygranym podbija z nim ligę mistrzów i tak to jedzie już ponad rok, ja go szanuje, ale jednak jestem jego przeciwnikiem, bo popełnił zbyt wiele głupich błędów w ciągu dwóch lat i uważam, że można pójść dalej, taki sam kierunek grania, ale lepsze ogarnianie taktyczne i zarządzanie meczami, to mi się marzy, czy to możliwe? Z naszym zarządem pewnie nie, bo musielibyśmy mieć z 1,5 sezonu przejściowego, ale ja chce marzyć
Jakie popełnił błędy i w jaki sposób można pójść dalej?