Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 4 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Lech Poznań – Arka Gdynia, 08.05.2026 20:30
Tryb drzewa
Doping przyzwoity, jak na mecz zgodowy wybitny. Prowadzący Arki zarzuca w 5 minucie Każdy z nas to wie. Oprócz wywalenia całego składu, Trenera, jeszcze zakończyć zgodę z Arką? Co napiszecie za tydzień jak wygrają? Analizy kogo ogramy w LM?

Odpowiedz
Widzę, że nie każdy tutaj może zrozumieć krytykę. Ok

Odpowiedz
Kto tu pisze o zerwaniu zgody? Aczkolwiek po wydarzeniach z finału PP dziwię się, że to tak dalej wygląda. Ja napisałem krótko, mecze zgodowe z Arką nam totalnie nie wychodzi, nie lubie tych meczy i jak dla mnie to Arka może sobie kopać w 1 lidze, byleby jak najdalej od nas. A co do dzisiejszego wazeliniarstwa to swoje zdanie napisałem w innym temacie.

Odpowiedz
Górnik nie wygra w Gdyni i w środę zakończą się dywagacje na temat obaw przed mistrzostwem drużyny z Zabrza.

Odpowiedz
( 6 godzin(y) temu)strzelisty jupiter napisał(a): Górnik nie wygra w Gdyni i w środę zakończą się dywagacje na temat obaw przed mistrzostwem drużyny z Zabrza.

Mistrzostwo to jedno, ale za dużo mamy takich meczów jak wczoraj. I mamy sezon albo z twierdzą u siebie, albo wręcz przeciwnie, za to o dziwo na wyjazdach miażdżymy większość ligi. Mecze z tak chujowo grającymi drużynami jak wczoraj wygrywa się strzelając bramkę i odbierając chęci do oporu murarzom. Tylko do tego potrzeba skuteczności, a nie ma jej Walemark, nie ma kompletnie Kozubal, a o Ishaku to już chyba zostało napisane wszystko. Dwa punkty na jego konto i możemy mu podziękować za nerwy w końcówce sezonu. Co zrobił dla nas to wieczny szacunek, ale nie wyobrażam sobie przyszłego sezonu z nim jako pewna jedynka. 
Dawno tak ślamazarnie nie graliśmy, szybko do przodu grał tylko Ouma, ale 90% podań to było tak beznadziejnych, że nie miało prawa dotrzeć do kolegi, a tylko groziło kontrami. Tylko tamci to nawet atakować nie chcieli, wyjazd do 1 ligi z takim antyfutbolem. 
I dalej będę się upierał, że bramki dla Arki nie powinno być, zawodnik Arki wjebał się w obrońcę, jak to nie był faul????

Odpowiedz
Sytuacji było mnóstwo, ale tak wygląda piłka, że czasami nie chce wpaść choć powinno. Takie mecze będą się zdarzać. Trenera rozlicza się za to czy drużyna kreuje sytuację, za żadnego z zawodników nie wykorzysta tych setek.

Ale ręce na kołdrę, ostatnie dwa mecze trzeba wygrać, z taką liczba kreowanych sytuację powinno być dobrze. Dodatkowo Górnik czy Jaga nie wierzę że nagle wygrają po 4 mecze do końca sezonu choć takich serii nie miały.

Odpowiedz
Właśnie kto mówi o zerwaniu zgody?

Tu bardziej chodzi o dawanie tlenu takimi meczami reszcie. Inaczej się mentalnie goni jak przeciwnik gra super a inaczej jak tak jak wczoraj. Zresztą teraz trzeba zrobić Radomiaka i tyle.

Odpowiedz
Tak jak pisałem przed meczem, szybka bramka ustawiłaby mecz a tak im dalej w las tym większa sraka. Walemark również mnie irytuje, ale nie nazwałbym go piłkarzem "tragicznym" (to jaki był Fiabema czy inny Ba Loua?) bo widać że ma umiejętności i to coś, ale na tą chwilę mu nie żre. Ishak najgorszy na boisku, ma dwie patelnie na 5m i jedna wali w piętro a druga potyka się o piłkę.. Agnero jakby grał tak nogami jak głową to byłby kawał grajka a tak to dupa zbita. Palma na 10 wedlug mnie mało produktywny i prosiło się dużo wcześniej dać Agnero za niego i przejsc na 2 z przodu, zamiast dawać potem na bok Hakansa który w takich meczach nic nie zrobi bo bazuje głównie na szybkości. Dalej wszystko w naszych nogach ale margines błędu wynosi 0, wg mnie Górnik dostał podwójnego kopa motywacyjnego PP + nasza wtopa, a mogą też mieć większy luz bo już nic nie muszą tylko mogą

Odpowiedz
Kolega chyba pierwszy raz na forum
Dawno nie byłem tak wkurzony. A nasi piłkarze się obrazili ZNOWU czy co jest grane? Odrazu po gwizdu znaczna większość poszła do szatni, a zostało może z 4/5 zawodników ..

Odpowiedz
Pewnie ogromny wstyd ich sparaliżował i bali się podejść pod sektor…

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: grzeszczak, Nemezis, Przemekk, Radziu98, zmudzik, 1 niewidocznych użytkowników, 12 gości