Liczba postów: 14
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Doping przyzwoity, jak na mecz zgodowy wybitny. Prowadzący Arki zarzuca w 5 minucie Każdy z nas to wie. Oprócz wywalenia całego składu, Trenera, jeszcze zakończyć zgodę z Arką? Co napiszecie za tydzień jak wygrają? Analizy kogo ogramy w LM?
Liczba postów: 2,164
Liczba wątków: 5
Reputacja:
17
Widzę, że nie każdy tutaj może zrozumieć krytykę. Ok
Liczba postów: 705
Liczba wątków: 25
Reputacja:
24
Kto tu pisze o zerwaniu zgody? Aczkolwiek po wydarzeniach z finału PP dziwię się, że to tak dalej wygląda. Ja napisałem krótko, mecze zgodowe z Arką nam totalnie nie wychodzi, nie lubie tych meczy i jak dla mnie to Arka może sobie kopać w 1 lidze, byleby jak najdalej od nas. A co do dzisiejszego wazeliniarstwa to swoje zdanie napisałem w innym temacie.
Liczba postów: 1,363
Liczba wątków: 14
Reputacja:
55
Górnik nie wygra w Gdyni i w środę zakończą się dywagacje na temat obaw przed mistrzostwem drużyny z Zabrza.
Liczba postów: 653
Liczba wątków: 1
Reputacja:
22
Sytuacji było mnóstwo, ale tak wygląda piłka, że czasami nie chce wpaść choć powinno. Takie mecze będą się zdarzać. Trenera rozlicza się za to czy drużyna kreuje sytuację, za żadnego z zawodników nie wykorzysta tych setek.
Ale ręce na kołdrę, ostatnie dwa mecze trzeba wygrać, z taką liczba kreowanych sytuację powinno być dobrze. Dodatkowo Górnik czy Jaga nie wierzę że nagle wygrają po 4 mecze do końca sezonu choć takich serii nie miały.
Liczba postów: 2,164
Liczba wątków: 5
Reputacja:
17
Właśnie kto mówi o zerwaniu zgody?
Tu bardziej chodzi o dawanie tlenu takimi meczami reszcie. Inaczej się mentalnie goni jak przeciwnik gra super a inaczej jak tak jak wczoraj. Zresztą teraz trzeba zrobić Radomiaka i tyle.
Liczba postów: 96
Liczba wątków: 0
Reputacja:
4
Tak jak pisałem przed meczem, szybka bramka ustawiłaby mecz a tak im dalej w las tym większa sraka. Walemark również mnie irytuje, ale nie nazwałbym go piłkarzem "tragicznym" (to jaki był Fiabema czy inny Ba Loua?) bo widać że ma umiejętności i to coś, ale na tą chwilę mu nie żre. Ishak najgorszy na boisku, ma dwie patelnie na 5m i jedna wali w piętro a druga potyka się o piłkę.. Agnero jakby grał tak nogami jak głową to byłby kawał grajka a tak to dupa zbita. Palma na 10 wedlug mnie mało produktywny i prosiło się dużo wcześniej dać Agnero za niego i przejsc na 2 z przodu, zamiast dawać potem na bok Hakansa który w takich meczach nic nie zrobi bo bazuje głównie na szybkości. Dalej wszystko w naszych nogach ale margines błędu wynosi 0, wg mnie Górnik dostał podwójnego kopa motywacyjnego PP + nasza wtopa, a mogą też mieć większy luz bo już nic nie muszą tylko mogą
Liczba postów: 163
Liczba wątków: 2
Reputacja:
1
Kolega chyba pierwszy raz na forum
Dawno nie byłem tak wkurzony. A nasi piłkarze się obrazili ZNOWU czy co jest grane? Odrazu po gwizdu znaczna większość poszła do szatni, a zostało może z 4/5 zawodników ..
Liczba postów: 705
Liczba wątków: 25
Reputacja:
24
Pewnie ogromny wstyd ich sparaliżował i bali się podejść pod sektor…