Liczba postów: 718
Liczba wątków: 2
Reputacja:
13
Sądząc po reakcjach w trakcie meczu, to delikatnie mówiąc bardzo chcieli wygrać. Myślę, że po prostu byli wkurwieni takim wynikiem. A że, każdy zachowuje się inaczej pod wpływem emocji...
Liczba postów: 609
Liczba wątków: 1
Reputacja:
25
No fajnie, ze wygrywali z drużynami swojego pokroju.
Liczba postów: 8
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
W tym meczu więcej farta dostała Arka...tak jak wyżej kolega pisał,za mało błyskotliwych graczy pokroju Palmy było z przodu , nieobecność AG dała o sobie znać. Rodrigueza mi brakowało.
W niskiej obronie nasze skrzydła opadły(no może poza centrą przy główce Ishaka),szybka gra na jeden kontakt -tego mi zabrakło na ten autobus Arki no i niestety Lisa pola karnego. Z całą sympatią dla Naszej 9 ale przykro się oglądało nieporadność i proste błędy techniczne co niestety moim skromnym zdaniem zaważyło...
Poza wynikiem nie wyglądało źle,po prostu nie możemy grać że zgodami pod koniec sezonu Hah
Liczba postów: 85
Reputacja:
1
9 godzin(y) temu
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 8 godzin(y) temu przez SpokoLoko.)
Mi zdecydowanie zabrakło strzałów z dystansu (zza pola karnego). Przy tak nisko broniącym się przeciwniku powinniśmy częściej próbować walić z dystansu. Po pierwsze dać bramkarzowi szansę na jakiś błąd (wyplucie piłki itp.), po drugie to może zmusić obrońców przeciwnika do wyjścia trochę wyżej (zdaje się, że w drugiej połowie któryś z naszych oddał taki strzał i bramkarz Arki wypluł piłkę. Tego było za mało). Co znowu pozwoli za którymś razem zamarkować strzał i podać piłkę prostopadłą. Jednym słowem zaskoczyć czymś. My to albo próbujemy wbijać się w najwiekszy tłok, próbując wjechać z piłką do bramki, albo następuje seria wrzutek. Niestety wczoraj obrońcy Arki wszystkie dośrodkowania czyścili. Nasz atak pozycyjny był za wolny, zbyt przewidywalny.
Liczba postów: 1,699
Liczba wątków: 14
Reputacja:
67
6 godzin(y) temu
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 6 godzin(y) temu przez Mosina.)
To strzelał Patrik. Chyba jedyny pod nieobecność Aliego który to potrafi. Zresztą bardzo podobny strzał oddał z Legią kiedy dobijał Gurgul.
W ogóle dobrze grał wczoraj. Mam nadzieję że w ostatnich dwóch meczach dorzuci trafienie. Potrzebujemy jego liczb z zeszłego sezonu.
Liczba postów: 85
Reputacja:
1
Krótko po przyjściu do nas potrafił skutecznie lutnąć z dystansu Palma. Przestał chyba próbować.