Liczba postów: 320
Liczba wątków: 0
Reputacja:
12
Najrozsądniej chyba 1+1 gdy gościa nie bedzie 9 mcy + 40% Recha. No chyba że to tylko w celu opłacenia kosztów leczenia.
Liczba postów: 227
Liczba wątków: 2
Reputacja:
17
Ach, zapomniałem się podzielić. Potwierdzam, z dobrego źródła wiem, że to rzeczywiście nie farmazon. Chociaż logika podpowiadałaby rozwiązanie 1+1.
Liczba postów: 320
Reputacja:
12
No jeżeli ma to być tylko rok to jest to zwykła szopka medialna
Liczba postów: 783
Liczba wątków: 2
Reputacja:
24
Jeśli potraktujemy Aliego jako miły dodatek i taki transfer "last minute" gdzie Ali będzie w top formie na ostatnie 8 meczów w sezonie 26/27 to jestem za.
Swoją drogą ciekawe jak tam rozmowy z Miliciem, który znowu wypadł na półtora miesiąca. Ewidentnie widać, że Milić na przyszły sezon to jedynie jako dodatek, bo składu na nim budować już nie można. Top lewonożny stoper to chyba najważniejsza potrzeba kadrowa.
Liczba postów: 389
Reputacja:
14
1+1 to win-win. Nietuzinkowy gracz. Zabezpieczamy się że jak nie będzie ok to dziękujemy za wszystko i kończymy współpracę a jak będzie super to przedłużamy umowę.
Myślę że jakby dali mu 1/4 tego co teraz zarabia to byłby zadowolony.
Liczba postów: 1,550
Liczba wątków: 14
Reputacja:
63
Bardzo duży błąd. Przyblokuje to potrzebniejsze ruchy, a Ali nie będzie dostępny.
Liczba postów: 14
Reputacja:
0
Wg The Scottish Sun Lech złożył ofertę za Palmę w wysokości 2 mln GBP (zamiast umówionych 3.5 mln).
Liczba postów: 526
Liczba wątków: 1
Reputacja:
10
Ali - "roczny kontrakt z zapisami uzależniającymi od ilości zagranych meczów". Od Xowych gawędziarzy słychać, że 1+1 - ale to może być właśnie to - przedłużenie zalezne od zdrowia/ilości gier. I to by było super rozwiązanie, bezpieczne dla Lecha, i bardzo dobre PRowo, bo już słychać pierdzielenie, że "Lech źle traktuje piłkarzy".