Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Radomiak Radom - Lech Poznań, 16.05.2026 20:15
Tryb drzewa
Mrozek - Pereira Mońka Skrzypczak Gurgul - Ouma Kozubal Walemark Palma Bengtsson - Ishak
to chyba najbardziej optymalny na tę porę

Odpowiedz
Czy jest przewidziana gdzieś spontaniczna feta po jutrzejszej wygranej ?

Odpowiedz
Spontanicznych rzeczy się nie przewiduje. Smile

Odpowiedz
Ale spontaniczny pragmatyzm nakazuje być przygotowanym, na przykład mikrofeta na kwadracie.

Odpowiedz
Jak każdy z Was pragnę by jutro zapewnić sobie MP. Jednak jak jeden z niewielu pisałem, że z Arką będzie ciężki mecz i nie przypisujemy sobie 3 pkt, tak samo tutaj.

Zachowajmy chłodne głowy.

Radomiak zagra bez 2 podstawowych zawodników. Mam nadzieję, że będą grali to co zawsze grają czyli otwarty futbol.

Odpowiedz
Lechu nie spierdol tego!

Odpowiedz
Spokojnie, wszystko będzie dobrze.

Odpowiedz
Zagrać mądrze i z pełną koncentracją do ostatniego gwizdka i musi być dobrze. To tylko Radomiak

Odpowiedz
Mecz zdecydowanie łatwiejszy od tego z Arką. Co do tamtego byłem pełen obaw i pisałem o nich przed meczem - niestety zprawdzily się niemalże w 100%. Dziś jestem spokojny, mecz bed podtekstów, presji walki o życie -"mecz dwóch Drużyn gdzie o zwycięstwie zdecyduje jakość. Jeśli, tfu tfu, nie będzie głupio straconej bramki czy głupiej  czerwonej to będzie git.
Aha, jeśli czerwoną złapie Radomiak to musimy w rewanżu również. Grając w osłabieniu są mega groźni   Big Grin

Odpowiedz
Nie jestem przesądny ale właśnie pociąg z Krakowa do Poznania (a raczej Kołobrzegu) jest opóźniony o około 140 minut więc analogicznie pociąg z Poznania będzie pędził odpowiednio szybko Smile

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 2 gości