Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Radomiak Radom - Lech Poznań, 16.05.2026 20:15
Tryb drzewa
Rodriguez in
Ouma out

Odpowiedz
Śmierdzi remisem Smile

Odpowiedz
Radomiak bez dwóch ważnych zawodników, do tego powinni już raczej wchodzić w tryb wakacyjny, dlatego myślę, że naszym prawdziwym przeciwnikiem w tym meczu będziemy my sami, z wszystkimi naszymi bolączkami i mankamentami jakie widzieliśmy w trakcie trwania tego sezonu, dodatkowo podlane sosem z presji meczu mistrzowskiego. Jeśli je przezwyciężymy to Radomiak powinien być tylko tłem, jeśli nie... to sraczka w ostatnim spotkaniu ze stojącą w 11 na linii bramkowej Wisłą.
Martwi obecność Skrzypczaka w obronie, ale to w sumie dobrze wpisuje się w to jak postrzegam ten mecz, bo dla niego to też chyba ostateczny test, czy psychicznie jest w stanie udźwignąć grę w Lechu Poznań, czy jednak lepiej szukać szczęścia gdzie indziej.

Odpowiedz
Na razie naszym największym przeciwnikiem jest, jak dobrze obstawiałeś, Skrzypczak….

Odpowiedz
Będzie, będzie zabawa, będzie się działo i znowu nocy będzie mało...
Tak jak pisałem przed meczem - zero zwątpienia, nawet przy 0:1 To zupełnie inny mecz niż z Arką  - tu decydowała tylko jakość

Odpowiedz
MISTRZ MISTRZ KOLEJORZ!!! MISTRZ MISTRZ KOLEJORZ!!! GRATULACJE DLA DRUŻYNY TRENERA Smile

Odpowiedz
Jebane kurwy zaczęły popychać Alliego na trybunach!

Mistrz, Mistrz Kolejorz!!!

Odpowiedz
MISTRZ, MISTRZ KOLEJORZ. Radom odczarowany, pora się upić!

Odpowiedz
Nasz Kolejorz To Nasze Życie!!!! Mistrz Mistrz Kolejorz!!!

Odpowiedz
MISTRZ!!! MISTRZ!!! KOLEJORZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 1 gości