Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Funkcjonowanie forum
Tryb drzewa
Złote, mistrzowskie forum musi być eleganckie Smile

Oczywiście jeśli zauważycie, że coś jeszcze można by dopracować to piszcie tutaj.

Próbowałem podziałać także w temacie pokazywania nieprzeczytanych postów, których nie ma, ale te podstawowe sposoby, które powinny pomóc nie zadziałały, bo przynajmniej u mnie cały czas się to dzieje.
Nie jest to na szczęście bardzo uciążliwe, ale warto byłoby naprawić, więc będę jeszcze próbował przy czasie.

Odpowiedz
Ja się jeszcze zastanawiam nad tym czy nie powinna pokazywać się większa liczba postów na jednej stronie. Na starym forum wydaje mi się, że trzeba było trochę poskrolować aby przejść do kolejnej strony. Tutaj dosyć szybko trzeba przerzucać na następną. Nie wiem jakie odczucia mają inni w tej materii.

Odpowiedz
(19-05-2026, 12:04)rojber napisał(a): Ja się jeszcze zastanawiam nad tym czy nie powinna pokazywać się większa liczba postów na jednej stronie. Na starym forum wydaje mi się, że trzeba było trochę poskrolować aby przejść do kolejnej strony. Tutaj dosyć szybko trzeba przerzucać na następną. Nie wiem jakie odczucia mają inni w tej materii.

Tak, lepiej jak byłoby więcej postów

Odpowiedz
To się da samemu ustawić na własnym koncie - wchodzisz w panel użytkownika, edytuj opcje i w sekcji "Opcje wyświetlania wątków" można rozwinąć Ilość postów na stronę - max 50 na stronę można ustawić.

Odpowiedz
Dzięki za info, zmieniłem u siebieWink

Odpowiedz
Chyba jest mały problem z wiadomościami,nie da się pomniejszyć jakby całej strony. Tylko jak się pisze to się tak jakby przesuwa cała strona. Nie wiem czy dobrze wytłumaczyłem

Edit: Na telefonie przełączyłem na "widok na komputerze" i jest git

Odpowiedz
Prośba o odpięcie większości wątków z podforum "Kibice" - wiszą tam jeszcze wyjazdy z lata i jesieni 2025 i wymuszają zbędne scrollowanie na telefonie.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 1 gości