Liczba postów: 2,399
Liczba wątków: 5
Reputacja:
21
Kownaś może grać na prawej stronie? Brałbym go i tam przestawił. Pululu i tak brać na LM a z Tofikiem bym rozmawiał o opuszczeniu ceny.
Liczba postów: 1,909
Liczba wątków: 14
Reputacja:
80
Jako skrzydłowy to grał właśnie z prawej
Reputacja:
21
No to można brać i jego i Pululu.
Liczba postów: 242
Liczba wątków: 0
Reputacja:
9
Kownacki skrzydłowym jest marnym. Nam potrzebny jest piłkarz w typie Pululu właśnie, pod kombinacyjną grę. No i 10-tka, plejmejker. Wszyscy z dobrym zdrowiem. Na pewno Kownaś nie spełnia tych warunków, przykro mi.
Nie wiem po co pisać tutaj o Szymczaku i Fiabemie, chyba tylko po to, żeby wkurzać ludzi. Żaden z nich w Lechu 2026/27 nie zagra. To oczywista oczywistość.
Liczba postów: 1,550
Liczba wątków: 14
Reputacja:
63
Pytanie też czy ktoś ich kupi. Jeśli nie, mamy problem i pisanie tu o Kownackim oraz Pululu można włożyć między bajki.
Liczba postów: 894
Liczba wątków: 28
Reputacja:
31
Jeśli chodzi o Fiabeme to jakiś minimalny taki mikro cień szansy jest, że ktoś kupi tego ananasa. Co do Szymczaka to nadziei żadnych nie mam, nie wiem, może Warta Poznań?
Reputacja:
21
Obu odstrzelić. Szymczak mam wrażenie, że trafi gdzieś za pół miliona euro bo pojedzie na marce Lecha. A Fiabeme jak nie będzie chciał zniknąć to do rezerw.
Liczba postów: 126
Liczba wątków: 0
Reputacja:
2
@Strzelisty
nie wiem gdzie ty widzisz jakiś problem z Fiabemom i Szymczakiem, wracają z wypożyczeń i dostają wolną rękę w poszukiwaniu klubu, ewentualnie propozycja zakończenia współpracy z opcją przesunięcia do rezerw.
Aż tyle nie zarabiają, żeby być obciążeniem dla budżetu, a na grę i tak nie mają szans, już nie w obecnym Lechu i na pewno nie u Freda.