Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 4 głosów - średnia: 3.25
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: QUO Vadis NF?
Tryb drzewa
Przecież te brytole to jakieś ogórki. Bez przesady, że każdy klub z Anglii to super okazja. No tak to nie działa.

Odpowiedz
(20-05-2026, 21:43)Adzio23 napisał(a): A wiadomo coś kto będzie prawą ręką Duńczyka jeśli ten zostanie?
Tyle się o jego ewentualnym odejściu pisze a nie ma tematu następcy Sindre.
Lub być może coś przeoczyłem.

No ale jak pisać o następcy Sindre jak nie wiadomo czy sam Niels zostanie. Big Grin Tak samo na pewno jest w zawieszeniu przedłużenie kontraktu z tym brytolem od sfg. Póki nie wiadomo będzie trenerem nie będzie wiadomo jaki będzie sztab.

Odpowiedz
Sindre już po rundzie jesiennej złożył wypowiedzenie.
W związku z tym myślałem, że gdzieś w kuluarach albo na forum padały nazwiska jego ewentualnych następców.
Nie wiem, powiedzmy Rumak albo UlatowskiWink
Ale tak jasna sprawa. Podpis Nielsa jest kluczowy.

Odpowiedz
pewnie by padały gdyby Niels miał kontrakt do 2027 roku. a tak to kolejność musi być zachowana, bo to pierwszy dobiera sobie asystenta. zwykle. Myslę że Niels może być z kimś dogadany, tylko pytanie gdzie trafią Wink

Odpowiedz
Myślę, że odpowiedź poznamy w sobotę. Jeżeli chciałby odejść to chyba mimo wszystko chciałby się pożegnać z kibicami, jeśli nie to albo go ogłoszą albo są baaardzo blisko porozumienia.

Odpowiedz
Telenoweli medialnej ciąg dalszy,
Weszło pisze, że informacje o przejściu Nielsa do Watfordu potwierdza też "uznany duński portal Tipsbladet".
No to sprawdzamy i czytamy tam:
"Lech Poznan vil gerne forlænge samarbejdet med den danske mestertræner, men Niels Frederiksen er naturligvis også et interessant navn for andre klubber, og nu skriver Meczyki, at han har modtaget et konkret jobtilbud fra England. Tilbuddet har Watford FC som afsender."

Czyli potwierdzeniem informacji Włodarczyka jest tekst powołujący się na Włodarczyka.

Portal sportwitness z kolei pisze tak:
"The Championship side have now turned their attention towards Niels Frederiksen. That’s according to Tipsbladet, who cover the latest on Watford’s interest in the 55-year-old."

Czyli potwiedzeniem słów Włodarczyka jest artykuł powołujący się na artykuł powołujący się na artykuł Włodarczyka.

I tak to się kręci.

Odpowiedz
Szkoda że Dobrasz nie wygarnie tego swemu pracodawcy na wizji. Nie trzeba pytać czy Włodarczyk jątrzy, bo to przecież klasyczny przedstawiciel warszawskich mediów, dla którego tylko Legiunia.

Odpowiedz
nie wiem czy jątrzy specjalnie, po prostu pozycjonuje się na super "znafce" i potrzebuje też zasięgów tych swoich wysrywów. a teraz jesteśmy medialni jak nikt inny. spokojnie - zaraz będzie Vuko w Widzewie i każde pierdnięcie w Legii.

po prostu olewajmy w miarę możliwości te rewelacje od niego i jemu podobnych, a potem kopie na wszystkich portalach. zobaczcie ile później się tego pojawia w sieci

Odpowiedz
Może i by Watford chciało, może i NF niepewny swojej przyszłości zanim przypieczętował tytuł traktował to jako plan B. Jakiś tam kontakt był, rozmowy i itp. Teraz jednak kiedy wiadomo, że będzie walka o LM, jest szansa na dofinansowanie klubu na porządne transfery i przede wszystkim jest szansa wynegocjować nowy wyższy kontrakt no to takie Watford po prostu nie ma racji bytu. Tak jak kiedyś tam pisałem, obstawiam, że przed meczem z Wisłą ujrzymy Nielsa i Palme z koszulkami na których będą widniały odpowiednio numerki 2028 i 2029Wink

Odpowiedz
(21-05-2026, 08:19)strzelisty jupiter napisał(a): Szkoda że Dobrasz nie wygarnie tego swemu pracodawcy na wizji. Nie trzeba pytać czy Włodarczyk jątrzy, bo to przecież klasyczny przedstawiciel warszawskich mediów, dla którego tylko Legiunia.

Dobrasz sam pisze, że "Anglicy potwierdzają" powołując się na tego Brajana czy Boba.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 10 gości