Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 7 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: LM / LE / LKE
Tryb drzewa
Wczorajsze rozstrzygnięcie w LE daje szanse na zmniejszenie Q2 LM (ścieżki ligowej) do zaledwie 4 zespołów, wówczas:
rostawione: Fenerbahce, Sturm Graz
nierozstawione: Hearts, 2. miejsce z Polski.
Warunek: Aston Villa zajmie 4. miejsce w PL (5. za Liverpoolem nie wystarczy). W ostatniej kolejce wyjazd do ManCity, a Liverpool gra u siebie z Brentfordem - tylko przegrana AV i wygrana Liverpoolu zepchnie AV na 5. miejsce.

Taka Jaga albo Raków ze Sturmem? Nie muszę być na straconej pozycji, a przejście tej fazy daje fazę ligową LE, bo odpadnięcie z Q3 LM ścieżką ligową daje od razu LE, a nie Q4 LE.

Odpowiedz
Ktoś jest w stanie rozpisać albo podać stronkę na kogo mogą trafić pozostałe Polskie kluby?

Odpowiedz
https://rankinguefa.pl/rozstawienia-2026...ualizacje/

Tu masz regularnie aktualizowane informacje.
Kliknij "schemat rozstawień" i wszystko ładnie pokazane.
Kluby na podstawie aktualnych miejsc w swoich ligach/pucharach.
Założenie: awansuje klub z wyższym współczynnikiem.

Odpowiedz
Świetna ta strona - dzięki

Odpowiedz
Bernard Lama już nie broni w PSG czy kontuzjowany? Jakiś długi Ruski stoi widzę między słupkami.

Odpowiedz
A ten Ruski nie broni w LM?

Odpowiedz
Lama to już nie gra chyba z 20 lat. Ale przecież to wiesz Wink
Chyba że masz na myśli Donnarumme

Odpowiedz
Włączyłem wczoraj na końcówkę jak zobaczyłem że są karne. Smile Tak normalnie już długo nie oglądam europejskich rozgrywek, stąd żarcik z Lamą. Miałem w wieku 11-12 lat szalik PSG i koszulkę Patrice Loko. Trochę im wtedy kibicowałem. Teraz to jest cyrk, że tam pół Francuza nie ma. Trybuny też wyglądają bardziej jakby murzyński rytuał odprawiali. Z kibicowaniem w europejskim stylu nie ma to za wiele wspólnego.

Odpowiedz
Skoro wspominki to mój pierwszy turniej który doskonale pamiętam to Euro 1984 i triumf Francji. Tam był jeden czarnoskóry - Jean Tigana a dziś... dzis zastanawiasz się skąd się wziął Adrien Rabiot.

Odpowiedz
Ja w sumie nie śledzę LM od dawna. Nie chce mi się liczyć ile lat i głównie z powodu nudy i zbytniej komercjalizacjj.
Czasami obejrzę z ciekawości tak jak wczoraj.

Co do kibicowania to trzeba by wyjść od rozgrywek klubowych które w Europie zach są po prostu słabe, oczywiście z wyjątkami. Taki finał wiadomo że trudniejszy bo jedzie nagle 30 tys. Więc wczoraj nie było tak źle. Nawet były dwie prezentacje na wejście i race po bramkach. Co ciekawe telewizja i komentatorzy MÓWILI o tym. A o racach jak o chmurach na niebie. Że ładne

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 11 gości