Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 5 głosów - średnia: 1.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogłoski transferowe 2026
Tryb drzewa
Co do Joela jak ktoś zapłaci grube siano niech idzie. Swoje dla Nas zrobił. Oczywiście grube siano to nie milion euro tylko parę. To raz a dwa Karol jego czas był i się zmył g.. grał w tej Turcji i stawia warunki. Rok z opcją na następny rok jak coś pokaże. To już nie ten sam zawodnik co rok temu.

Odpowiedz
Ten news o Pereirze jest tylko na podstawie tego, że ma rok kontraktu i jest 5 u nas. To wszystko, można kończyć temat.

Odpowiedz
Frederiksen go bierze do Watfordu.

Odpowiedz
Włodarczyk o tym słyszał na podstawie swojego wpisu na portalu the Sunday news

Odpowiedz
(22-05-2026, 20:46)Antonio napisał(a): Frederiksen go bierze do Watfordu.

Mistrz.

Odpowiedz
Linetty rzekomo ma wziąć udział w fecie. Kontrakt jaki oczekuje to 3+1.

Odpowiedz
Grubo. Nie wiem, czy my na to pójdziemy. Z reguły chyba na takie długie kontrakty podpisujemy, albo piłkarzy perspektywicznych, albo ważnych w danym momencie dla drużyny. Ja wiem, że Karol wychowanek itp, ale po jego odejściu do Sampdorii, oprócz kilku pierwszych sezonów przestałem śledzić jego losy. Wiedziałem na zasadzie, że przeszedł tam, czy tam. Może toś się wypowie, kto widział jego w akcji z ostatnim sezonie, dwóch - w jakiej jest formie? Byłby wzmocnieniem? Gra warta świeczki?

Odpowiedz
Ponad 200 meczów w Serie A to jest wynik nie w kij dmuchał.

Plusy to fakt bycia wychowankiem, właściwy paszport i dużo doświadczenia w dużo silniejszej lidze. Fizycznie pewnie nie ma obaw przez najbliższe 2-3 lata, piłka przy nodze też mu nigdy nie przeszkadzała.

Kiedy grał w Lechu, zawsze wydawało mi się, że mentalnie wydaje się słaby ale w Sampdorii i Torino zakładał opaskę kapitańską. To też bym postrzegał jako potencjalny wkład w drużynę.

Pozostaje jedno fundamentalne pytanie - co stało się w Turcji i w jakiej jest formie.

Odpowiedz
Ja byłbym za. Jak będzie słaby to sam zrozumie, że nie warto i albo odejdzie gdzieś albo skończy karierę.
Myślę, że dużego ryzyka nie ma a nie sądzę by miał dostać gwiazdorski kontrakt, raczej "długi za zasługi".

Odpowiedz
Przede wszystkim jeśli już ma tutaj przyjść to absolutnie na warunkach Kolejorza i ani pół ustępstwa. Warunki mógł sobie stawiać rok temu.
Co innego Kownaś czy Kędziora oni mogliby powybrzydzać.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: Bonx82, człowiek pająk, dst95, Dyktator, Kefas9494, MichalM, SpokoLoko, 1 niewidocznych użytkowników, 12 gości