Liczba postów: 1,028
Liczba wątków: 0
Reputacja:
25
Ja to widzę tak: uderzamy po Palmę, Oumę, Lisa i jak Niels zadecyduje to po Tofika. Plus stoper. Jak się uda to koniec transferów i mamy zespół gotowy na obóz we Wronkach.
Liczba postów: 388
Reputacja:
14
Ouma raczej nie bo będą woleli wydać na Palmę (i Lisa jeśli będą musieli)
Byleby to wszystko przed obozem się domknęło.
Liczba postów: 1,550
Liczba wątków: 14
Reputacja:
63
Tu aż się prosi o sensownego napastnika już teraz. Fajnie gdyby kogoś trzeciego dorzucili po odpaleniu Szymczaka i Fiabemy. Jakóbczyk może być czwarty do kompletu - raz że kontuzjowany ostatnio, dwa że będzie dużo grania, trzy - czasem gramy na dwóch z przodu jak trzeba gonić. Wojciech Szymczak to pewnie póki co melodia.
Liczba postów: 320
Reputacja:
12
Jeszcze tak sobie pomyślałem, że gdyby Rutek powiedział teraz w mediach że mamy w planie zaatakować LM i będą solidne wzmocnienia to na dzień dobry wiadomo że cena pójdzie w górę nie mówiąc już o tym, że będziemy kartą przetargową u innych. Mam cichą nadzieję że przystąpimy do rozgrywek pucharowych z realnym poczuciem że zrobiono dużo by tego nie spierdolić.
Liczba postów: 755
Liczba wątków: 1
Reputacja:
31
Z całej czwórki wypożyczonych to akurat Ouma powinien być najszybciej spakowany i wysłany do macierzystego klubu. Potrzebujemy bardziej stabilnych piłkarzy a Ouma to po kenijsku "tykająca bomba".