Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 5 głosów - średnia: 1.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogłoski transferowe 2026
Tryb drzewa
Ouma nawet jak się ogarnął to robił głupie błędy, gorsze niż Skrzypczak którego chce się tutaj wywalać na zbity pysk.

Odpowiedz
Proszę nie przypisywać teorii niestabilnych użytkowników całemu forum. Ja nie chcę żadnych odejść przed eliminacjami, zaakceptuję transfer Mrozka, wypożyczenie Janyszki i na tym koniec. Mamy fajną ekipę głodnych kociaków, trzeba tylko wpuścić trochę świeżej krwi i jedziemy z tematem.

Odpowiedz
Ja tam Oumę bym brał, jeśli da sie rozsądną kwotę dogadać, wbrew dużej części forum. Albo kolejne wypo z opcja wykupu, chociaż to byłby już majstersztyk. To jest zawodnik pasujacy do naszego stylu gry, i jak na ta pozycję dający niesłychanie dużo w grze do przodu. A na DM mimo młodego wieku potrafi zagrać jak profesor.

Chciałbym zauważyć że w ostatnich kilku meczach praktycznie nic nie wywinął, a wręcz pokazywał sie bardzo dobrze. No i pamiętajmy ze on ma jedynie 20 lat. Wart inwestycji. Szczególnie jeśli pożegnamy Antka.

(25-05-2026, 16:38)Antonio napisał(a): Ouma nawet jak się ogarnął to robił głupie błędy, gorsze niż Skrzypczak którego chce się tutaj wywalać na zbity pysk.

Chyba sobie jaja waćpan robisz. Mati Skrzypa tylko w maju i kwietniu 2x prawie samobója walnął, spowodował karnego, i zawalił kilka bramek.

Co gorszego wywinął Ouma? Jakieś złe podanie? 

Poza tym Ouma ma sufit dobre kilka pięter wyżej niż Skrzypczak.

Odpowiedz
Polecam oglądać mecze ze zrozumieniem. W internecie są dostępne mecze Lecha i można sobie obejrzeć co takiego odwalał nasz czarny koleżka. Ma szczęście, że za nim są jeszcze jacyś piłkarze. Skrzypa takiego farta nie ma. Ouma wypierdala się na boisku, podaje do przeciwnika, gubi piłkę. No dużo tego jest i przypadkiem nie jest, że nie grał. 

To ogarnięcie się Oumy to ile trwało? Mecz z Legią, Motorem i 45 minut z Arką?

Odpowiedz
Serio jest ktoś kto chce, żeby Ouma u nas został? ?
Nasz Kolejorz to Nasze życie!

Odpowiedz
Ja mam jedno zastrzeżenie do Oumy. Niedopuszczalne podejście do obowiązków, niedopuszczalne olewanie terminów powrotów wyznaczonych przez sztab. Jeśli miałby się pod względem poprawić, jego grę - na podstawie wkładu w ostatnich meczach - oceniam na plus. Nie wiedziałem że ma tylko 20 lat swoją drogą. Oceniam go wyżej niż Agnero i nawet Ismaheela, jeśli za kryterium mielibyśmy wziąć kolor. Wink
Uważam, że bez jeszcze jednego konkretniejszego napastnika będziemy w przyszłym sezonie cierpieć.
Bardzo ważną rzecz napisał @Róża. Postępem będzie nie wyprzedanie składu (części ważnych graczy) przed eliminacjami. Chłopacy są zgrani - faktycznie zrobiliśmy duży krok by syte koty przeszły w tryb głodnych kociaków.

Odpowiedz
Człowiek wraca z pracy i co czyta... zostawmy Oume.. no kur.. macie pamięć złotej rybki? Typ jesienią wyczyniał cuda. Co wchodził to zawalał (np Arka) Zima i jego nie stawienie się na treningach i wywalenie go z obozu. On się z rezerwami we Wronkach przygotowywał. Został tylko dlatego, że nasz zajebisty dział skautingu przygotował listę szrot którą NF wyjebał do kosza i postanowił dać szansę jemu (ciekawe kto tam był, że koleś który nie grał nic był od nich lepszy) Potem go nie było i jak wszedł to faktycznie zagrał ładnie ale ludzie litości. My się zastanawiamy czy wykupić Palmę który zimę miał ciężką (choć nie zszedł poniżej pewnego poziomu) a tutaj jakieś opowiastki o Oumie który miał rok na pokazanie co potrafi i nie pokazał w sumie niewiele. Także żegnamy i szukamy kogoś znacznie lepszego.

Odpowiedz
Jesteś tak dobry jak twój ostatni mecz. Ouma trafił do nas po jakimś czasie bez gry ale i tak było widać, że nie bez powodu ktoś za niego dał niezłe siano. Młody chłopak, miał problemy ale trener dał mu drugą szansę i śmiało postawił na niego w prestiżowym meczu. Nie kierował się z dupy urazami tylko dał grać. I tylko to się liczy a nie wspominki forumowiczów.

Odpowiedz
Proponuje wiec ściągnąć Mario G.. bo strzelił sobą bramkę z GKS Katowice a potem z Piastem wybił piłkę turlającą się do bramki. Mniej więcej taka sama analogia. Fajnie, że zagrał dwa mecze w miarę ale co dalej? Jaka pewność, że wydamy na chłopa z 2-3 mln a on nie będzie odpierdalał jesieni? Żadna także dziękuje do widzenia!

Lata info o Jakubczyku z Arki niby milion odstępnego. Ale nie róbmy sobie jaj cały sezon gry 2 bramki jedna asysta. 30 tys na otarcie łez można zainwestować.

Odpowiedz
Martwi mnie to zdanie "właściciel klubu zastrzegł, że zamiast szybko podejmować decyzje ryzykowne, woli poczekać na piłkarzy bez wątpienia wartościowych". Brzmi to trochę jak standardowa przygoda Lecha na rynku transferowym gdy trzeba walczyć o puchary, jak już odpadniemy z LM i LE wtedy zaczynają się transfery gdy jest już za późno na poważne puchary.
Nasz Kolejorz to Nasze życie!

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: Biniu, człowiek pająk, DJ89, Pikniczek, Sultan, 2 niewidocznych użytkowników, 31 gości