Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 5 głosów - średnia: 1.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogłoski transferowe 2026
Tryb drzewa
Ja bym Janyszkę trzymał i powoli ogrywał w lidze w pojedynczych spotkaniach przy dobrym wyniku. Nie jest powiedziane, że na wypożyczeniu go tak dobrze nam ograją, to jest młody chłopak, będą bali się na niego stawiać nawet w pierwszej lidze.

Ale fakt - przekot na lewym stoperze to jeden z priorytetów. Zakładając, że odejdzie Mrozek i Antek to potrzebujemy 6/8 w wersji przekot, Lisa na bramę i kolejnego kozaka na pozycję 10.
Czyli wychodzi na to, że 4 transfery na pierwszy skład plus drugi bramkarz i Palma to absolutne minimum.

Ja brałbym Pululu, bo to taki drugi napastnik do pary, fałszywa 10-tka, a jeszcze dałby nam możliwości na 9-tce. Wciąż biję się z myślami co z Linettym. Podarowałbym sobie Kownackiego (szklany, nie bardzo pasujący do gry Lecha). Wziąłbym Kendiego na stopera, przedłużył Milica, odpalił Douglasa. Co do reszty - młode koty z zagranicy. Tak ja to widzę.

Jeszcze ten Jakubczyk mnie zastanawia z Arki, jakoś specjalnie nie zapadł mi w pamięć, poza bramką, jaką strzelił Paprykarzom. Nie umiem powiedzieć, czy warto go brać, czy nie.

Odpowiedz
Douglas odkąd pamiętam ponoć chciał stąd odejść. Nie ma raczej sensu budować bloku defensywy na gościu, który stroi chimery i do tego więcej go nie ma, niż jest.

Odpowiedz
Jeśli Linetty to na jaką pozycję? Na szóstkę nie za bardzo a na ósemce mamy nadkomplet i trzeba dla niego zrobić miejsce.

Odpowiedz
Linetty tylko na 6. Na pozostałe pozycje w środkowej formacji mamy lepszych zawodników.

Odpowiedz
(26-05-2026, 11:25)strzelisty jupiter napisał(a): Douglas odkąd pamiętam ponoć chciał stąd odejść. Nie ma raczej sensu budować bloku defensywy na gościu, który stroi chimery i do tego więcej go nie ma, niż jest.

No zobaczymy co z tym Douglasem. Odchodzić chciał bo po kilku udanych meczach i powołaniu do reprezentacji myślał że jest nie wiadomo kim. Życie zweryfikowało temat wiec albo sie weźmie do roboty i zapracuje na ten wymarzony transfer albo powegetuje do końca kontraktu. Do kiedy on w ogole ma ten kontrakt?

Odpowiedz
Za długo. Smile

Odpowiedz
Maksymilian Dyśko informuje, że klub ma kilku kandydatów na miejsce Milicia.

Odpowiedz
Tofik pożegnał się poprzez swoje social media.

Odpowiedz
Oba informacje świadczą o tym że kogoś tam w zandrzu mają skoro nie wiążą przyszłosci z jednak sprawdzonymi zawodnikami. Milic pewnie ostatecznie przedłuży. Chodzi zapewne o warunki.

Odpowiedz
(26-05-2026, 14:00)rojber napisał(a): Tofik pożegnał się poprzez swoje social media.

Dzięki za wszystko Tofik i powodzenia dalej. Ale takie krycie na alibi to Niels wyłapuje z zamkniętymi oczami Wink

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: człowiek pająk, rojber, 1 niewidocznych użytkowników, 10 gości