Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 5 głosów - średnia: 1.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogłoski transferowe 2026
Tryb drzewa
Przewidywanie składu na mecz 22 lipca trochę podchodzi pod panikę a o sraniu żarem nic nie pisałem. Czy Palma to jedyny gracz, który będzie dostępny na świecie od 1 lipca? Czy ktoś o nim słyszał zanim tu trafił?

@Mosina, my mamy koncept gry w miarę opanowany i wygrywamy mecze bez Palmy, Golizadeha, Rodrígueza czy nawet Ishaka.

Odpowiedz
No no, a później będzie jak rok temu, że trzeba zgrania, adaptacji itp. Bo trzeba.

Szczególnie, że będą 2-3 kluczowe odejścia i nie udawajmy że nie. Takie na siłę „uspokajanie” trochę. A z drugiej niejeden z nas tu ceni stabilizację. Trochę niespójne

Odpowiedz
Trzeba zgrania jak Bengtsson, Palma, Ismaheel?

Odpowiedz
(02-06-2026, 21:24)Antonio napisał(a): Trzeba zgrania jak Bengtsson, Palma, Ismaheel?

Jeśli celujesz w LKE...

Odpowiedz
(02-06-2026, 21:24)Antonio napisał(a): Trzeba zgrania jak Bengtsson, Palma, Ismaheel?

No, bardzo powalczyliśmy na początku sezonu, szczególnie w Europie.

Odpowiedz
Rok temu był zbudowany nowy zespół a w tym odszedł tylko Ismaheel. O ile się nie mylę.

Odpowiedz
(02-06-2026, 21:11)Róża napisał(a): Przewidywanie składu na mecz 22 lipca trochę podchodzi pod panikę a o sraniu żarem nic nie pisałem. Czy Palma to jedyny gracz, który będzie dostępny na świecie od 1 lipca? Czy ktoś o nim słyszał zanim tu trafił?

@Mosina, my mamy koncept gry w miarę opanowany i wygrywamy mecze bez Palmy, Golizadeha, Rodrígueza czy nawet Ishaka.

no ja nie jestem taki spokojny, bo nie znam składu kadry.
nie będzie Aliego, (może) Palmy, Tofika na ławce, Oumy w razie potrzeby na 6, może Joela, i któregoś z 3 młodych (Gurgul, Kozubal, Mrozek). 
więc co do niektórych składów meczowych może to być nawet 5 zawodników czyli połowa składu, uzupełniona nowymi graczami którzy nie będa znać konceptu gry.
więc każdy ubytek mniej działa tylko na korzyść.

już nie wspominam nawet o potrzebie utrzymania jakości - oczywiście jeśli chcemy tych gwiazd dotknąć wreszcie.

i jeszcze jedno, naprawdę wiara że zamienimy PalmęZAczwórkę na KokosaZAdwójkę 1;1 uważam za naiwne myślenie. Ale chciałbym się pomylić.

Odpowiedz
TO jest fenomen znając zamiłowanie do rozwalania wszystkiego przez Rząse i Rutka zakładać, że teraz już będzie żarło. A jak tym razem kupią nie Palmę tylko kolejnego Fiabeme to co? Już zapominamy o tym co oni potrafią? Zresztą tak jak kolega wyżej piszę za chwilę się okaże, że jest pół składu nowe i co dalej? Jaka pewność, że gwiazdor za Palmę od początku będzie grał to co on? Przypominam, że to jest dwumecz, nie będzie następnej szansy. Oczywiście możemy wylosować potęgę i piz... zbita koniec wycieczki. Ale czy przez takie coś nie dostaniemy wpierdolu od jakiegoś randoma z Andory za przeproszeniem?

Odpowiedz
@Mosina - mamy 3 tygodnie do rozpoczęcia przygotowań i na dzisiaj nikt z zespołu nie odszedł, trzon kadry zapewne się nie zmieni. Do odejścia przewidziani są Mrozek, może Kozubal i może może Gurgul. Jak ktoś położy 20 mln talarów to może i Mońka. Wypożyczeni zawodnicy do 30 czerwca są zawodnikami Lecha. Okienko transferowe jest zamknięte a pierwszy mecz o stawkę zagramy za 7 tygodni. Ja nie mam wątpliwości, że Palma jest do zastąpienia randomem za 2 bańki.

Pierdolamentów Skorpiona nie ma sensu komentować.

Odpowiedz
Podziwiam spokój i pewność, że wyjdzie na pewno. Mam nadzieje, że będziecie mieli rację.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: Antonio, galis, 29 gości