Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 5 głosów - średnia: 1.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogłoski transferowe 2026
Tryb drzewa
Murawski przyszedł z tureckiego spadkowicza a Douglas ze szwedzkiego. Sousa z portugalskiego.
Hakans z norweskiego drugoligowca, Rodriguez z hiszpańskiego a Jagiełło włoskiego. Ishak przyszedł z niemieckiego.
Thordarson z Islandii.
Svetlin jest zły bo gra obecnie w Koronie. Rok temu był ok bo grał dla mistrza Słowenii i doszedł do1/4 finału LKE?

Odpowiedz
(04-06-2026, 12:29)Antonio napisał(a): Murawski przyszedł z tureckiego spadkowicza a Douglas ze szwedzkiego. Sousa z portugalskiego.
Hakans z norweskiego drugoligowca, Rodriguez z hiszpańskiego a Jagiełło włoskiego. Ishak przyszedł z niemieckiego.
Thordarson z Islandii.
Svetlin jest zły bo gra obecnie w Koronie. Rok temu był ok bo grał dla mistrza Słowenii i doszedł do1/4 finału LKE?

Antonio króciutko. Sto procent racji.

Wgl apropo farmazonów, to skończyła się saga z Palmą, który już u nas był, potem już temat miał być zamknięty, żeby skończyło się na tym, że jednak u nas jest. A już zaczyna się saga z Lisem. Big Grin 

Wczoraj był news, że turcy chcą zaledwie bańkę euro. A już dzisiaj czytam, że minimum dwie bańki, bo są inni chętni. XD Zaraz przeczytamy, że Lis nie dla nas, potem, że jednak już prawie podpisał. I tak do będzie przez najbliższy czas.

Odpowiedz
(03-06-2026, 22:33)Róża napisał(a): Chyba żart. To już lepszy Jakubczyk z Arki.

Zdecydowanie lepszym piłkarzem jest Svetlin. 24 lata ma jeszcze, natomiast moim zdaniem profil podobny do Antka. I z perspektywą grania jak Hellebrand z Górnika. Więc nie mówię nie.

Odpowiedz
Nie no teraz to bierzemy tylko z zespołów które przynajmmiej trzy ostatnie sezony grały w LM. Lodu! 
Skąd u nas taka megalomania? No chyba nie stąd że mamy do wydania jeszcze całe 6 mln E na 5 zawodników. Kalkulatory do rączek proponuję i analizę wycen zawodników. 
Potrzebujemy zawodników różnych na różne rozgrywki i pod różnych przeciwników. A nie pod linijkę jak u Papszuna

Odpowiedz
Kolejny piłkarz łączony z Lechem to Kevin Ciubotaru. 22 letni lewy obrońca z rumuńskiego FC Herrmanstadt

Odpowiedz
Po tt lata radar porównawczy dla ŚP z minionego sezonu, z ligi, Kozubal vs Svetlin. I jest on bardzo wyraźny na korzyść Słoweńca. Nie wiem jak by to wyglądało w przypadku Jakubczyka, Żelizki (tutaj raczej słabo w defensyfie) czy Kocaby, ale nie wydaje mi się, że oni mogliby się do tych wyników zbliżyć, bazując tylko na oku oglądającym mecze Ekstraklasy.
Koroniarze też płaczą, że to ich najlepszy grajek. Coraz bardziej jestem na tak, brałbym tego piłkarza do nas.

Odpowiedz
Pytanie czy piłkarz Korony będzie mentalnie w stanie udźwignąć to o co będzie grał u Nas.

Odpowiedz
Weżcie na wstrzymanie. Żaden Svetlin tutaj nie trafi, jak tak wam się on podoba to ja nie mam pytań. I jeszcze Nalepe z Janickim do kompletu i heja. Golizadeha to warto byłoby wziąć nawet ze Szturmu Janikowo ale słoweńcy to niech sobie grają w Wieczystej.

Brawo Skorpion, właśnie o to mi chodzi. My musimy budować zespół na graczach zaprawionych w rywalizacji o grube cele a nie takich co w meczu o wszystko strzelą z karnego w poprzeczkę.

Odpowiedz
Dokładnie Mosina, wiara mocno odleciała po obronie MP. Megalomania na pełnej.

Co do podbitki za Lisa, to można takich akcji się spodziewać. Zobaczyli, że wykupiliśmy Palmę do tego Tomasz "wiem z pewnego źródła" Włodarczyk i pewnie jeszcze inni aspirujący do dziennikarzy sportowych w Polsce goście kolportujący info o 10 mln € na transfery nie pomagają. Z takim rzeczami będziemy też musieli się mierzyć. W sumie dobrze, że nie pierdolnął, że mamy 15 mln € na transfery bo wtedy Lis z automatu 3 mln.

Odpowiedz
Najbardziej rozwala jak mówi, że przyłożył ucho gdzie trzeba i wie, że... Smile

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: forem1922, 23 gości