Liczba postów: 755
Liczba wątków: 1
Reputacja:
31
Murawski przyszedł z tureckiego spadkowicza a Douglas ze szwedzkiego. Sousa z portugalskiego.
Hakans z norweskiego drugoligowca, Rodriguez z hiszpańskiego a Jagiełło włoskiego. Ishak przyszedł z niemieckiego.
Thordarson z Islandii.
Svetlin jest zły bo gra obecnie w Koronie. Rok temu był ok bo grał dla mistrza Słowenii i doszedł do1/4 finału LKE?
Liczba postów: 1,909
Liczba wątków: 14
Reputacja:
80
04-06-2026, 12:52
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-06-2026, 12:54 przez Mosina.)
Nie no teraz to bierzemy tylko z zespołów które przynajmmiej trzy ostatnie sezony grały w LM. Lodu!
Skąd u nas taka megalomania? No chyba nie stąd że mamy do wydania jeszcze całe 6 mln E na 5 zawodników. Kalkulatory do rączek proponuję i analizę wycen zawodników.
Potrzebujemy zawodników różnych na różne rozgrywki i pod różnych przeciwników. A nie pod linijkę jak u Papszuna
Liczba postów: 185
Liczba wątków: 0
Reputacja:
5
Kolejny piłkarz łączony z Lechem to Kevin Ciubotaru. 22 letni lewy obrońca z rumuńskiego FC Herrmanstadt
Liczba postów: 242
Reputacja:
9
04-06-2026, 13:08
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-06-2026, 13:13 przez hif.)
Po tt lata radar porównawczy dla ŚP z minionego sezonu, z ligi, Kozubal vs Svetlin. I jest on bardzo wyraźny na korzyść Słoweńca. Nie wiem jak by to wyglądało w przypadku Jakubczyka, Żelizki (tutaj raczej słabo w defensyfie) czy Kocaby, ale nie wydaje mi się, że oni mogliby się do tych wyników zbliżyć, bazując tylko na oku oglądającym mecze Ekstraklasy.
Koroniarze też płaczą, że to ich najlepszy grajek. Coraz bardziej jestem na tak, brałbym tego piłkarza do nas.
Liczba postów: 2,399
Liczba wątków: 5
Reputacja:
21
Pytanie czy piłkarz Korony będzie mentalnie w stanie udźwignąć to o co będzie grał u Nas.
Liczba postów: 1,028
Reputacja:
25
04-06-2026, 13:58
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-06-2026, 14:00 przez Róża.
Powód edycji: Dopisek do Skorpiona.
)
Weżcie na wstrzymanie. Żaden Svetlin tutaj nie trafi, jak tak wam się on podoba to ja nie mam pytań. I jeszcze Nalepe z Janickim do kompletu i heja. Golizadeha to warto byłoby wziąć nawet ze Szturmu Janikowo ale słoweńcy to niech sobie grają w Wieczystej.
Brawo Skorpion, właśnie o to mi chodzi. My musimy budować zespół na graczach zaprawionych w rywalizacji o grube cele a nie takich co w meczu o wszystko strzelą z karnego w poprzeczkę.
Liczba postów: 133
Reputacja:
1
Dokładnie Mosina, wiara mocno odleciała po obronie MP. Megalomania na pełnej.
Co do podbitki za Lisa, to można takich akcji się spodziewać. Zobaczyli, że wykupiliśmy Palmę do tego Tomasz "wiem z pewnego źródła" Włodarczyk i pewnie jeszcze inni aspirujący do dziennikarzy sportowych w Polsce goście kolportujący info o 10 mln € na transfery nie pomagają. Z takim rzeczami będziemy też musieli się mierzyć. W sumie dobrze, że nie pierdolnął, że mamy 15 mln € na transfery bo wtedy Lis z automatu 3 mln.