Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 5 głosów - średnia: 1.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogłoski transferowe 2026
Tryb drzewa
Za Svetlina bierzemy jakiegoś niemieckiego dorsza, Mati Borek dostał telefon z Niemiec.

Odpowiedz
Ten Dorsch wydaje się bardzo ciekawym zawodnikiem. Doświadczony, podstawowy gracz od dłuższego czasu w Bundeslidze. Płacili za niego sporo siana. Chociaż pewnie zaraz będą komentarze, że niski i ze spadkowicza (sic!). A wiadomo, chcesz grać jak spadkowicza to sprowadzają grajków ze spadkowicza. Wink

Ale ogólnie myślę, że to jest presja na Svetlina i Koronę. Akurat wyszło info od dziennikarzy i to taka wyraźna informacja skierowana do kielczan. Słuchajcie, jak nie dacie normalnej ceny, to my zaraz weźmiemy kogoś innego, a wy zostaniecie z grajkiem, który otwarcie mówił, że chce odejść. Więc będzie kwas w drużynie, a za to nie będzie siana.

Odpowiedz
Wraz z innymi 3 klubami interesujemy się też Yefgienijem Skybą z MFK Karvina. Wycena na 0.5 mln euro

Odpowiedz
Tomasz Farmazon Włodarczyk donosi że Lis juz klepnięty. Mają rozmach... Smile

Odpowiedz
Brawo. Nie ma co czekać i takie oczywiste i pewne ruchu fajnie byłoby szybko zamknąć. Dawać jeszcze tego Svetlina i można byłoby skupić się na obronie i prawym skrzydle.

Pewnie obiektywnie najtrudniej będzie ściągnąć szybko kozaka na prawe skrzydło. Dla mnie tutaj kluczowe żeby to był faktycznie kozak, nawet jakby miał przyjść w połowie lipca.

Odpowiedz
Milion EUR brzmi jak promocja za Lisa, a komentarze wiślaków na X są bardzo budujące.

Odpowiedz
Niech Mrozek posiedzi trochę na ławce, może mu rura lekko zmięknie, bo od jakiegoś czasu czoło wysoko w chmurach. Nie mówię, że piłkarz nie może być pewny siebie, ale jak dla mnie tu już jest delikatna buta, megalomania i przeświadczenie o przezajebistości. Wypowiedzi rok temu przed startem sezonu, po mistrzostwie i u Kołtonia o tym świadczą. Dla przykładu Kozubal na drugim biegunie. Praca i pokora.

Odpowiedz
Nom w razie transferu LIsa (choć jak nie ma sms-u z klubu, to transferu nie ma, nie ważne co piszą dziennikarze), lepiej posadzić Mrozka na ławie niech pokornieje!, zamiast go sprzedać. Ma to sens.

Odpowiedz
Jak dla mnie czepiacie Mrozka.
Nie powiedział nic takiego czego nie miał prawa myśleć. Czy to źle, że powiedział coś o czym każdy na jego miejscu by miał prawo myśleć? Może nie każdy ale ja uważam, że nie powiedział nic takiego.
Ma też swoje marzenia, ambicje.
A Kozubal jak dla mnie nie zrobi niestety kariery na zachodzie głównie przez charakter bo ten z kolei w drugą stronę za bardzo. Chciałbym się mylić.
Tak przy okazji mega zgadzam się z Puchaczem a propos naszych wychowanków.

Odpowiedz
Warto mieć dwóch bramkarzy na poziomie. Ławka ambitnemu piłkarzowi nigdy nie zaszkodziła. Śmiem wątpić że pojawią się sensowne oferty, Bartka satysfakcjonujące. Wystarczy że potencjalny kupiec natknie się na filmy z fety jak gramolił się na poprzeczkę. Można się wyleczyć. Półżartem. Smile
@koziołek
A co powiedział Puchacz?

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: AriLP, WalkerNSP, 26 gości