Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Mistrzostwa Świata w Piłce Nożnej 2026
Tryb drzewa
11 czerwca o 21:00 polskiego czasu na Estadio Azteca odbędzie się mecz otwarcia XXIII Mistrzostwa Świata w Piłce Nożnej 2026 podczas którego zmierzą się reprezentacje Meksyku oraz Republiki Południowej Afryki.

Dokładnie 16 lat wcześniej taka sama konfiguracja rywali rozpoczęła Mundial w RPA. Wówczas starcie zakończyło się remisem 1-1. Jak będzie teraz? I kto zostanie ostatecznie zdobędzie Puchar Świata? Jakie są Wasze typy? Będziecie śledzić Mundial?

Podczas turnieju niestety nie zobaczymy reprezentacji Polski. Ale jak to mówią, jak życie daje Ci same cytryny to trzeba wycisnąć z nich lemoniadę i przez brak obecności naszej kadry zamiast dyskusji na temat tego kto powinien być trzecim bramkarzem i dlaczego Bartek Mrozek będziemy mogli skupić się na (oczywiście pomiędzy śledzeniem doniesień Tomka Włodarczyka jakich to kotów do nas Tomek Rząsa wiezie swoim Chevrolotem) czystej, połyskującej, pachnąć PIŁCE NOŻNEJ.

I na koniec. Macie może ochotę żebyśmy stworzyli sobie naszą ligę typera? Moglibyśmy dołączyć naszymi nickami na jakieś „kicktipp” albo na innej apce gdzie założymy ligę forumową.

Odpowiedz
Z ostatnim jestem za.
Co do kibicowania - zawsze Argentyna. Chociaż w tym roku te mistrzostwa, jak rzadko, mnie jeszcze nie ruszają.

Odpowiedz
Igraj moja Hrvatska.

Odpowiedz
Ja zawsze za Hiszpanią, poza naszymi oczywiście.

Mistrzostwa jak zwykle chętnie obejrzę, choć teraz będzie większy problem przez różnicę czasu. Natomiast przez powiększenie liczby drużyn w grupach będzie mniej hitowo zapowiadających się starć, a i łatwiej będzie wyjść z grupy, więc stawki meczów też będą pewnie mniejsze. Ogólnie moim zdaniem kiepska decyzja.

Odpowiedz
Zdecydowanie Curacao
Poważnie to smutna będzie ta impreza. Nie ma nas i nie ma Italii której zawsze kibicuję. Pozostaje Hrvatska,  Hiszpania i oczywiście mój Sąsiad z chorągiewką  Smile
Edit. Zgadzam się z Pawlisko - generalnie imprezę można zacząć oglądać  od play-offów

Odpowiedz
Faza grupowa jest tak chujowa, że spośród wszystkich meczów może 3 są do obejrzenia, no chyba, że się jest fanem jakieś drużyny to może 3+3 Wink Dodatkowo godziny rozgrywania spotkań to chyba tylko dla tych co na nockach siedzą w pracy albo po południówce.
Liczę że organizacyjnie to będzie WIELKA KLAPA i chyba to może być najciekawsze

Odpowiedz
Ja oczywiście również dołączę, dzisiaj do końca dnia zatypuje ale to trzeba na spokojnie

Odpowiedz
Kefas - ale jeszcze nie musisz wytypować wszystkich wyników razem z finałem xD

Odpowiedz
(07-06-2026, 12:02)marekst napisał(a): Dodatkowo godziny rozgrywania spotkań to chyba tylko dla tych co na nockach siedzą w pracy albo po południówce.
A propos - dzisiejszy sparing Anglia - Kostaryka przypomniał o czymś, co zdarzyło się na zeszłorocznych Klubowych MŚ - zapowiedź burzy w USA powoduje opóźnienie meczu, nie wiem czy zawsze o ustalony czas, ale szykują się dodatkowe "nadgodziny" dla nocnych oglądaczy

E: co nieco o przepisach z tym związanych - za flashscore.pl:
Zgodnie z obowiązującymi przepisami, początek spotkania może zostać przesunięty o kolejne 30 minut, jeśli w promieniu ośmiu mil (13 km) od stadionu pojawi się kolejny piorun. Taka sytuacja przytrafiła się przed rokiem podczas Klubowych Mistrzostw Świata i eksperci ostrzegali, że powtórzy się również podczas tegorocznego turnieju. Burze z piorunami o tej porze roku są dla Florydy normą.

Odpowiedz
A co się stało z postem z typami? o.O

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 1 gości