Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 5 głosów - średnia: 1.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogłoski transferowe 2026
Tryb drzewa
Oglądał ktoś tego Pruchniewskiego w akcji? Widzac go przy rozdaniu medali to trochę jednak Niziołek, wiem wiem Casillas czy Sommer...

Odpowiedz
Nie ma sensu trzymać na dwójce młodego i perspektywicznego bo on wiecznie będzie numerem 2. Na tę pozycję potrzebujemy starego i nieperspektywicznego który wejdzie na kastę raz czy dwa razy w roku.

Odpowiedz
(07-06-2026, 15:27)galis napisał(a): Oglądał ktoś tego Pruchniewskiego w akcji? Widzac go przy rozdaniu medali to trochę jednak Niziołek, wiem wiem Casillas czy Sommer...

Ja widziałem w treningu i bardzo mi zaimponował piłkarską techniką nie pasującą do bramkarza.
To jednak żadna porządna weryfikacja.

Odpowiedz
(07-06-2026, 15:27)galis napisał(a): Oglądał ktoś tego Pruchniewskiego w akcji? Widzac go przy rozdaniu medali to trochę jednak Niziołek, wiem wiem Casillas czy Sommer...

Pruchniewski 1,84 cm
Mrozek 1,90 cm
Lis 1,92 cm
Bąkowski 1,92 cm

Odpowiedz
(07-06-2026, 16:11)koziołek napisał(a):

Ja widziałem w treningu i bardzo mi zaimponował piłkarską techniką nie pasującą do bramkarza.
To jednak żadna porządna weryfikacja.
Czyli warto zaufać Sztabowi, w statystykach 8 czysych kont w Dwójce i 7 w U19 ale to też żadna weryfikacja.
@Spokoloko właśnie o tym 184 pisałem, co do zasady to mało dla Bramola ale są wyjątki o których też pisałem

Odpowiedz
Jorge Campos uśmiecha się Smile

Odpowiedz
Skoro pisałeś o umiejętnościach czysto piłkarskich nieprzystających do bramkarza w wykonaniu Pruchniewskiego... a kolor stroju jaki miał?  Big Grin

Odpowiedz
Na pewno czarny ale już nie pamiętam czy miał jakieś kolorowe wstawki Smile

Odpowiedz
(07-06-2026, 14:40)joseph napisał(a): nie wierz tak bardzo w te medialne wrzutki Rząsy i Rutka, bo sama Korona potwierdza, że ruch ze strony Lecha jest.

Ja jednak bardziej zawierzam ,,medialnym wrzutkom" Rząsy i Rutka niż stronie słoweńskiej, kieleckiej czy tam farmazońskiej. Skoro Dorscha uznano za próbę presji na Kielce to również wypłynięcie Svetlina (a z Lecha od lat nic nie wycieka)  może być elementem nacisku na klub kogoś zgodnego z profilem.

Odpowiedz
Svetlin został już potwierdzony, że Lech chodzi za nim od początku roku. A wcześniej jak był w Celje, to Lech też go miał na radarze. I akurat znacznie bardziej przemawia do mnie wywiad ze Svetlinem ze Słowenii, niż okrągłe słowa naszych członków zarządu na potrzeby medialnych wywiadów o klubie.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: człowiek pająk, rojber, 1 niewidocznych użytkowników, 9 gości