07-06-2026, 15:27
Oglądał ktoś tego Pruchniewskiego w akcji? Widzac go przy rozdaniu medali to trochę jednak Niziołek, wiem wiem Casillas czy Sommer...
|
Ocena wątku:
Title: Pogłoski transferowe 2026
Tryb drzewa |
(07-06-2026, 15:27)galis napisał(a): Oglądał ktoś tego Pruchniewskiego w akcji? Widzac go przy rozdaniu medali to trochę jednak Niziołek, wiem wiem Casillas czy Sommer...
(07-06-2026, 16:11)koziołek napisał(a):Czyli warto zaufać Sztabowi, w statystykach 8 czysych kont w Dwójce i 7 w U19 ale to też żadna weryfikacja.(07-06-2026, 15:27)galis napisał(a): Oglądał ktoś tego Pruchniewskiego w akcji? Widzac go przy rozdaniu medali to trochę jednak Niziołek, wiem wiem Casillas czy Sommer...
Ja widziałem w treningu i bardzo mi zaimponował piłkarską techniką nie pasującą do bramkarza.
To jednak żadna porządna weryfikacja.
(07-06-2026, 14:40)joseph napisał(a): nie wierz tak bardzo w te medialne wrzutki Rząsy i Rutka, bo sama Korona potwierdza, że ruch ze strony Lecha jest.Ja jednak bardziej zawierzam ,,medialnym wrzutkom" Rząsy i Rutka niż stronie słoweńskiej, kieleckiej czy tam farmazońskiej. Skoro Dorscha uznano za próbę presji na Kielce to również wypłynięcie Svetlina (a z Lecha od lat nic nie wycieka) może być elementem nacisku na klub kogoś zgodnego z profilem.