Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 5 głosów - średnia: 1.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogłoski transferowe 2026
Tryb drzewa
Na radarze Hellebrand wygląda jeszcze lepiej niż Svetlin.

Odpowiedz
(08-06-2026, 13:09)hif napisał(a): Na radarze Hellebrand wygląda jeszcze lepiej niż Svetlin.

Ciekawe czy wgl o niego pytali. Możliwe, że faktycznie ta pensja mogłaby być problemem.

Odpowiedz
Wydaje mi się, że Hellbrand myśli o ewentualnej zmianie tylko z uwagi na grubą przebitkę wynagrodzenia.
Jestem w stanie uwierzyć, że nie wybrałby Lecha w tym momencie nawet jeśli to wiązałoby się z podwyżką. Pewnie nie byłaby ona tak znaczącą jak chęć spróbowania w Górniku i coś więcej.
Wtedy wchodzi Widzew cały na czerwono i oferuje grubą kasę to wieku by pomyślało o zmianie.

Mnie cieszy, że nie ma tam nikogo z naszych obecnych i byłych piłkarzy.

Odpowiedz
Też tak sądzę. Górnik za bardzo nie chce go sprzedać, ani Hellebrand odejść, bo pasuje mu lokalizacja blisko Czech. Zmieni Górnika na Widzew bo dadzą mu pewnie kabzyliony. O 100k więcej od Lecha by się pewnie nie schylił.

Odpowiedz
Tu i tu ma eliminacje do LM więc czy Lech czy Górnik to dla niego mniej więcej to samo nawet przy 2x lepszej pensji w Lechu. Z kolei jak dostanie od Widzewa 5x więcej niż w Górniku to pewnie tam pójdzie.
Na miejscu Górnika wezwałbym szybciutko Hellebranda do siebie i przedstawił mu nową ofertę kontraktu z dużo wyższą pensją i klauzulą 8 mln Smile

Odpowiedz
(08-06-2026, 12:27)Róża napisał(a): Obejrzyjcie sobie bramkę Cypru. Moim zdaniem Tamar idealnie pasuje do tego, co graliśmy w zeszłym sezonie w defensywie. Warto nadpłacić 3 mln jurków.

Obejrzyjcie sobie bramkę Bournemouth. Moim zdaniem Gabriel z Arsenalu idealnie pasuje do tego, co graliśmy w zeszłym sezonie w defensywie. Warto oceniać po jednej sytuacji.

Odpowiedz
W sumie masz rację. Może mi minusy przesłoniły plusy i dlatego jestem negatywnie nastawiony na taki transfer.

Odpowiedz
(08-06-2026, 11:52)strzelisty jupiter napisał(a): Kapustka też nie łapie się do reprezentacji Słowenii. Wink

ale jest murowanym faworytem naszej Smile

Odpowiedz
(08-06-2026, 15:25)Róża napisał(a): W sumie masz rację. Może mi minusy przesłoniły plusy i dlatego jestem negatywnie nastawiony na taki transfer.

Ja tak samo miałem z Moutinho. Ale chcę wierzyć - o ile transfer Svetlina w ogóle dojdzie do skutku - że to jednak piłkarsko inna półka niż Portugalczyk.

Odpowiedz
No to Plamen wraca do Holandii. Dość odważnie bo wygląda, że zostaniemy z jednym bramkarzem z doświadczeniem ( chyba, że Mrozek jednak zostanie (

No to Plamen wraca do Holandii. Dość odważnie bo wygląda, że zostaniemy z jednym bramkarzem z doświadczeniem ( chyba, że Mrozek jednak zostanie )

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: Podem, TonyJJ, 13 gości