Liczba postów: 242
Liczba wątków: 0
Reputacja:
9
Bo? Zawalił bramkę z Cyprem? Nie róbmy jaj, statystyki z Korony i Celje świadczą zupełnie o czymś innym. A Celje to jednak nie jakieś ogórki, przypomnę że zremisowali z Jagą i wygrali z Legią. Więc te komentarze są kompletnie oderwane od rzeczywistości. Hellebranda wszyscy chcą, a to piłkarz bardzo zbliżony do Svetlina. Różni ich klub, niewiele więcej.
Liczba postów: 755
Liczba wątków: 1
Reputacja:
31
Mam nadzieję, że nikt nie wpadnie na pomysł zatrudniania w Lechu Bednarka. To ile on zawalił bramek w kadrze to łeb pęka.
Liczba postów: 242
Reputacja:
9
Ten Dorsh mnie zastanawia. On może być zarówno turbowtopą, ale może też okazać się kocurem w takim Lechu. Pytanie, na ile mu się jeszcze chce.
Liczba postów: 2,399
Liczba wątków: 5
Reputacja:
21
Patrząc na to, że Bednarek jest podstawowym stoperem Porto to raczej kolesia który nic nie umie by nie trzymali.
Liczba postów: 1,028
Reputacja:
25
Lech zaproponował za Svetlina 1,5 mln euro w ratach. To ogólnie wszystko, co Korona wpakowała w niego.
Liczba postów: 185
Reputacja:
5
Myślę że pójdą po inną opcję. Jak słyszę o 2-3 mln euro które woła Korona to znajdą kogoś innego
Liczba postów: 1,028
Reputacja:
25
Ja to obstawiam na sytuację, kiedy jedynka i dwójka rozważa opcję więc zapytamy, co u trójki. I wiemy, że trójka chce przyjść ale cena jest niezadowalająca. Taka sytuacja w sezonie megaorkówym.
Liczba postów: 1,550
Liczba wątków: 14
Reputacja:
63
Przyjdą piłkarze, o istnieniu których dotąd nie mieliśmy pojęcia.