Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 5 głosów - średnia: 1.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogłoski transferowe 2026
Tryb drzewa
(08-06-2026, 15:33)joseph napisał(a):
(08-06-2026, 15:25)Róża napisał(a): W sumie masz rację. Może mi minusy przesłoniły plusy i dlatego jestem negatywnie nastawiony na taki transfer.

Ja tak samo miałem z Moutinho. Ale chcę wierzyć - o ile transfer Svetlina w ogóle dojdzie do skutku - że to jednak piłkarsko inna półka niż Portugalczyk.

Nie ma podstaw.

Odpowiedz
Bo? Zawalił bramkę z Cyprem? Nie róbmy jaj, statystyki z Korony i Celje świadczą zupełnie o czymś innym. A Celje to jednak nie jakieś ogórki, przypomnę że zremisowali z Jagą i wygrali z Legią. Więc te komentarze są kompletnie oderwane od rzeczywistości. Hellebranda wszyscy chcą, a to piłkarz bardzo zbliżony do Svetlina. Różni ich klub, niewiele więcej.

Odpowiedz
Dobra tam, zobaczymy czy on faktycznie przyjdzie. Niemniej widać, że wiara ma bardzo wysokie oczekiwania co do transferów i chce 5 "Palm" i byle wyróżniającym się ligowcem się nie zadowoli. Big Grin

Widać mocno różnice podejścia starszych kibiców pamiętających mniej kolorowe czasy. Wink

Odpowiedz
Mam nadzieję, że nikt nie wpadnie na pomysł zatrudniania w Lechu Bednarka. To ile on zawalił bramek w kadrze to łeb pęka.

Odpowiedz
Ten Dorsh mnie zastanawia. On może być zarówno turbowtopą, ale może też okazać się kocurem w takim Lechu. Pytanie, na ile mu się jeszcze chce.

Odpowiedz
Patrząc na to, że Bednarek jest podstawowym stoperem Porto to raczej kolesia który nic nie umie by nie trzymali.

Odpowiedz
Lech zaproponował za Svetlina 1,5 mln euro w ratach. To ogólnie wszystko, co Korona wpakowała w niego.

Odpowiedz
Myślę że pójdą po inną opcję. Jak słyszę o 2-3 mln euro które woła Korona to znajdą kogoś innego

Odpowiedz
Ja to obstawiam na sytuację, kiedy jedynka i dwójka rozważa opcję więc zapytamy, co u trójki. I wiemy, że trójka chce przyjść ale cena jest niezadowalająca. Taka sytuacja w sezonie megaorkówym.

Odpowiedz
Przyjdą piłkarze, o istnieniu których dotąd nie mieliśmy pojęcia.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 20 gości