Liczba postów: 1,028
Liczba wątków: 0
Reputacja:
25
Podobno widziany na Ławicy. Info od znajomego dryndziarza.
Liczba postów: 1,550
Liczba wątków: 14
Reputacja:
63
Włodarczyka by ale chuj strzelił gdyby Lewy tu przyszedł, zamiast kupić Legię.
Liczba postów: 100
Reputacja:
7
Ale czy szwagier Reissa się zgodzi?
Liczba postów: 2,399
Liczba wątków: 5
Reputacja:
21
Marketingowo i sportowo mega ruch tylko, że Lewemu nie po drodze z Rutkiem. Takie mam wrażenie po jego wywiadach.
Liczba postów: 755
Liczba wątków: 1
Reputacja:
31
W Polsce tylko Widzew stać na sprowadzenie Lewego.
Liczba postów: 2,399
Liczba wątków: 5
Reputacja:
21
Myślę, że jakby miał do wyboru Widzew albo koniec kariery to by wybrał to drugie. Już by chyba do Lecha poszedł.
Liczba postów: 526
Liczba wątków: 1
Reputacja:
10
Wracając do blubrów o Moderze - myślę, że nasz klub moze być powoli stać na transfer w okolicach "Modera po przejściach", tylko zdaje się jeszcze niedawno postulowała połowa forumowiczów, żeby nie sprowadzać kolejnej szklanki, mamy już dwa kryształy na stanie, a i zdrowie Murawskiego to zagadka.
Taka obserwacja - jeszcze niedawno pisaliśmy o tym, że nie da się wyciągnąć sensownego pilkarza z Ekstraklasy (bo sensowni tylko za granicę idą), a tu jeszcze się okienko nie otworzyło i mamy szachy 5D w walce o czterech defensywnych pomocników z naszej ligi.
Liczba postów: 185
Reputacja:
5
Moder Moderem a tu pojawiają się plotki o „dużym” zainteresowaniu Ivanem Żelizką o którym trochę blubraliśmy jakiś czas temu.
Liczba postów: 1,550
Liczba wątków: 14
Reputacja:
63
14-06-2026, 15:59
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14-06-2026, 16:14 przez strzelisty jupiter.)
Typ ze Lwowa. Ja bym nie brał choć by nie wiem co. Na bank w serduszku czerwień i czerń. Niech się buja gdzie indziej. Jeszcze da się gdzieś sfotografować jak składa kwiaty nie pod tym pomnikiem co trzeba i będzie wstyd, i hańba. Niet.