Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 5 głosów - średnia: 1.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogłoski transferowe 2026
Tryb drzewa
Mi to bardziej wygląda na budowę zespołu na walkę o LK. Nikt nie odchodzi, dokupujemy ,,kozaków".

Odpowiedz
Na LK?

Odpowiedz
też mi się ta literka coś nie zgadza....

Odpowiedz
Przepraszam, pisałem o ruchach Korony.

I właśnie mi ziomek piszę, że Modziu też był w ten weekend w Poznaniu. Że nawet w klubie. Ale to oczywiście o niczym nie świadczy.

Odpowiedz
Wychowankowie często odwiedzają Prezesa ale może może....
Bardziej myślę że to kurtuazja do tego koncert w sobotę więc była okazja. Rząsa nawet zaczepił Dobrasza słowami "dobrze że jesteś bo podpisujemy Zawodnika" więc to raczej żart sytuacyjny.

Odpowiedz
Mundial mundialem ale za tydzień rusza obóz przygotowawczy, a tu jak nie było nowych zawodników tak dalej ich nie ma. Liczyłem, że od początku przygotowań chociaż z 2 nowych będzie już dostępnych.
Nasz Kolejorz to Nasze życie!

Odpowiedz
No i już po nas :/

Odpowiedz
(16-06-2026, 15:05)Róża napisał(a): Przepraszam, pisałem o ruchach Korony.

I właśnie mi ziomek piszę, że Modziu też był w ten weekend w Poznaniu. Że nawet w klubie. Ale to oczywiście o niczym nie świadczy.

Widziany był na koncercie Podsiadło w sobotę.

Odpowiedz
Sam widzisz.

Odpowiedz
Ja póki co jestem spokojny. Trener podpisany, Palma za rekordowe bejmy, Lis na testach, w przestrzeni medialnej krążą poważne nazwiska, nie sądzę by któregoś z Zawodników strasznie bolały plecy więc czego więcej chcieć w połowie czerwca? Wiem, dobrego losowania jutro - ono pokaze czy mamy jeszcze chwilę czy trzeba ruszyć z kopyta a raczej z sakiewki

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: Antonio, galis, 30 gości