Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 7 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: LM / LE / LKE
Tryb drzewa
My z Aarhus a Górnik z Fenerbahce.

Odpowiedz
Standardowo trafiamy najgorzej jak możemy, mogło być zdecydowanie lepiej. Rywal do ogrania ale dawał bym tu takie 55/45 na korzyść Lecha, a można było mieć spacerek na początku ligi. Pewnie przełożymy pierwszy mecz ligowy z Cracovią. Z mistrza Danii odeszło już 3 zawodników do Kopenhagi i Broendby i podobno na transfery mają przeznaczyć około 3mln €. Bez solidnych wzmocnień w defensywie może być ciężko. Jak pech to pech.
Nasz Kolejorz to Nasze życie!

Odpowiedz
Ale się trafiło Górnikowi, wiadomo że Ligi Mistrzów tak czy siak ze ścieżki nie mistrzowskiej by nie zwojowali, a co wyjazd do Stambułu mają to ich.

Odpowiedz
To aż się nie chce wierzyć. Zawsze trafiamy najgorzej jak się da. Nie będzie łatwo

Odpowiedz
No nie wiem czy się "trafiło", sądzę, że woleliby ten Sturm jednak i czekać na kolejne rundy, oni jak odpadną z brudasami to spadają do LKE/LE? Czy koniec?

Odpowiedz
Kibicowsko na pewno zajebiście im się trafiło ale sportowo to modlili się zapewne o ten Sturn Graz. Aczkolwiek wydaje mi się, że w obu przypadkach awansu do III rundy el. do LM by nie było. Wydaje mi się, że ścieżka taka sama jak nasza, czyli odpadnięcie z II rundy el. do LM daje im eliminacje do LE.

Odpowiedz
Ciekawe czy kiedyś trafimy w miare nieźle.
Też tak macie, że zawsze dostajemy tego rywala, którego nie chcę najbardziej?

Odpowiedz
Początek losowania był w miarę spoko bo odpadli szybko Szwedzi. Później odpadł Sabah i byłem już w miarę spokojny, że tym razem nam się poszczęści. Niestety pech nadal nas prześladuje.

Odpowiedz
@Adzio23 - w LM też tak mam. W LKE mieliśmy często szczęście w losowaniach.

Odpowiedz
Gieksa też niezbyt dobre losowanie, bo trafią na przegranego z pary Hajduk / Żilina, choć Czerkasy byłyby chyba gorsze. Jedynie Raków przyfarcił i zagra z 
Maltańczykami.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 4 gości