Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 5 głosów - średnia: 1.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogłoski transferowe 2026
Tryb drzewa
Mrozek przebierał nogami już rok temu, z resztą w klubie twierdzą, że koniecznie trzeba go wypchnąć. Co nie zmienia jednak tego, że Mrozek jest poprawnym bramkarzem a nie wybitnym i jakiejś wielkiej kolejki chętnych po niego pewnie nie będzie.

Odpowiedz
No ale do przykładowego Ruchu na stare śląskie śmieci chyba wrócić nie będzie chciał. Muszą pojawić się oferty. Myślę że jak już rok temu przebierał girami, tak teraz ma konkretne parcie by odejść. A kilka meczy ławki by mu się przydało, tak dla uspokojenia emocji.

Odpowiedz
Nie rozumiem, co znaczy: nie zgodzi się na ławkę. Nie przyjdzie na mecz w sytuacji, gdy trener powie, że Lis broni? On chce przejść do innej ligi i tam mu nikt nie da miejsca za darmo, zwłaszcza, że pewnie kwota transferu nie rzuci na kolana. W tym momencie to on ma przewagę nad Lisem i niech udowodni swoją jakość. A jak nie, to na zachodzie nie ma czego szukać.

Odpowiedz
Zapewne Mrozkowi obiecali transfer, a Lisowi jedynkę, ale lepiej zostawić na siłę Bartka niech rywalizują, po co mieć bejmy i dwóch zadowolonych bramkarzy jak można na siłę zatrzymać Mrozka i mieć kwasy w drużynie, o robieniu z gęby cholewy nie wspominając.

Odpowiedz
Transferu obiecać nie można, bo przede wszystkim musi być chętny na kupno. On ma zgodę na odejście ale w tym momencie nie ma ofert. Plamen ma.

Odpowiedz
Nie wiem czemu Wy tu ciągle obrażacie tego Mrozka, że będzie obrażony, że przebiera nogami jakby wymuszał odejście.
Każdy w takim momencie kariery chciałby spróbować czegoś za granicą i jeśli mówi to otwarcie w dodatku z gwiazdką, że "nie na siłę" to wielki problem.
Każdy piłkarz o tym myśli. Ja jako kibic Lecha bym o tym myślał.

Odpowiedz
Nikt go nie obraża. Przydałoby się trochę pokory, bo się ewidentnie zagalopował w swoich wypowiedziach. Przeważnie piłkarz pytany o zagranicę odpowiada, że ma ważny kontrakt w Lechu, itd. Synek ze Ślunska nigdy tak nie powiedział, ciągle tylko czas odejść, czas odejść - jak zdarta płyta. Może ktoś mu powie, że by odejść, musi pojawić się wpierw oferta z kierunku, który go do tego zadowoli. Zobaczymy co się pojawi.

Odpowiedz
Ja tu nie widzę by ktokolwiek obrażał Mrozka. Jest tu stwierdzany fakt, że sam piłkarz bardzo mocno sygnalizował i sygnalizuje konieczność zmiany klubu. Oczywiście każdy młody wyróżniający się zawodnik myśli o kontynuowaniu kariery w lepszej lidze ale nie każdy tak dobitnie to komunikuje. Do tego dochodzi wydaje mi się nadmierna pewność siebie, wręcz przeświadczenie o swojej zajebistości u Bartka. Przynajmniej tak ja to widzę.

Odpowiedz
Proszę Was.
Nie mówimy o obrażaniu w sensie wulgaryzmów ale deprecjonowanie jego umiejętności, pociski w kierunku jego wypowiedzi bo miał czelność marzyć i powiedzieć jak jest.
Uważam, że przesadzacie o tekstach o utemperowaniu gwiazdki i właśnie to jest to o czym myślę.

Odpowiedz
Czy jak ktoś napisze, że Mrozek kiepsko gra nogami i słabo na przedpolu to jest to deprecjonowanie jego umiejętności? Konkurencja przeszkadza tylko słabiakom, wierzę w przeskok o jeden (na początek) szczebel Bartka pod wpływem Mateusza.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: AriLP, WalkerNSP, 27 gości