Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 5 głosów - średnia: 1.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogłoski transferowe 2026
Tryb drzewa
Określenie "obrażanie" jakoś mi nie pasuje - poza tym ma pierwiastek emocjonalny.
przed tym w kolejce jest krytykowanie, a jeszcze wcześniej ocenianie.
więc może jesteśmy tak bardziejj w fazie "krytykowania konstruktywnego". ale nikt tu Mrozka nie obraża.

Co do samego, mam odczucie, że Lech potrzebuje kogoś innego w bramce, właśnie ze względu na jego charakterystykę oraz nasz pomysł na grę. Jakoś to się nie schodzi. z tego samego powodu Barcelona chciała Garcie, oczywiście zachowując proporcję.
A do tego dochodzi jeszcze sposób wypowiadania się — i kompletnie nie chodzi mi o chęć wyjazdu za granicę, ale o takie bufoniaste przekonanie, że jest przezajebisty, a nie jest. W którymś z wywiadów, chyba u Kołtonia, dał temu popis. I żeby była jasność - nie ma nic złego w pewności siebie, ale ogranicza ona rozwój, co zresztą widać w jego przypadku. Bo się NIE rozwija.

Odpowiedz
Po takim losowaniu w LM nie ma już wymówek żadnych i trzeba się wzmocnić jak najszybciej, żeby dobrze się przygotować do tego dwumeczu, nie ma na co czekać. Liczę , że od początku przygotowań będzie już przynajmniej 2 nowych zawodników z pola.
Nasz Kolejorz to Nasze życie!

Odpowiedz
Odjedzie nie odjedzie jego sprawa. Ale sprawą klubu jest to, że jego odejście na spowoduje, że haczyk przy bramkarzu zniknie bo trzeba będzie ogarnąć ograną dwójkę. Czyli wrócimy od pkt wyjścia i poszukiwania kogoś kto w razie czego da jakość w bramce.

Odpowiedz
Wszystkie argumenty, które przedstawiacie mnie nie przekonują. Wywiad u Kołtonia również.
Nie chodzi o krytykę, że zawalił coś, że źle gra nogami czy coś.
Sam z dwa sezony temu pisałem, że jego wzrok jest taki jakby nie był na meczu a gdzieś indziej. Że boję się jak tylko piłkę na przy nodze.

Jednak dużo się zmieniło i to, że kibice mówią, że mógł zrobić coś więcej bo przeszła piłka obok to zgadzam się z nim, że on słucha trenera a nie kibiców bo on wie jakie miał zadanie i gdzie miał stać. W ten sposób się wypowiada i ja się z nim zgadzam.
Wg mnie normalne wypowiedzi są tu przedstawiane w złym świetle dlatego pisałem o tym obrażaniu.

Odpowiedz
To nie ludzie, to wilki.

Odpowiedz
Wypraszam sobie;D

Odpowiedz
Powie nie powie, powiedział czy też nie. Z Palmą było to samo. Mnie bardziej interesuje kto będzie dwójką jak odejdzie Mrozek.

Odpowiedz
Lis wg "Faktu" kosztował tylko 800 KEUR. Zadziwiające, jak udało sie nam za tak małą kase go wyciągnąć.

Jeszcze bardziej zadziwiająca jest gunwoburza nt. Mrozka i jego wypowiedzi nt. odejścia - jak sięgam pamięcią, w tym tonie wypowiadało się wielu zawodników, z niedawnych tekstów przypomina mi się Pereira. "Lech to wspaniały klub, ale jezeli pojawi się ciekawa oferta, chętnie sprawdzę się w Europie" itp.

Odpowiedz
(17-06-2026, 11:37)rojber napisał(a): Do tego dochodzi wydaje mi się nadmierna pewność siebie...

Nie wyobrażam sobie klasowego bramkarza bez tej cechy...

W ogóle nie rozumiem dyskusji nt Bartka "powiedział, nie powiedział". Facet jest dla mnie naszym najlepszym bramkarzem od lat. Zapewnił nam spokój, oczywiście nie mówię, że całkowity i nieustanny, jakiego nie mieliśmy przez całe lata van der Hartów, Kotorowiczów, Bednarków, Buriciów itd itd, z całym szacunkiem dla nich wszystkich za czas, zdrowie i wszystko, co u nas zostawili. 

A tutaj czytam, że można by go posadzić na ławie, bo jest zbyt pewny siebie, bo odpowiada na pytania dziennikarzy, mówi to, o czym myśli KAŻDY zawodnik:

" Zimą przyszedł nowy bramkarz, teraz klub rozgląda się za kolejnym – nie sądzę, że to przypadek. A i ja mam swoje marzenia. Chciałbym wyjechać – już latem albo w dalszej przyszłości, ale stanowisko mam jasne: szanuję swoje miejsce, ewentualna zmiana musi się wiązać z awansem sportowym, nic na siłę.". 

Nie no. Jakby powiedział, że chce grać w Lechu do końca kariery to stałby się prawdziwym Lechitą.....Chyba tylko u nas można zrobić taką gównoburzę z nie wiadomo czego. Zimą Sindre, teraz Bartek.

Odpowiedz
Sami sobie nakręcamy takie coś. Nie brać tego co mówią piłkarze na poważnie i tyle. Temat z głowy. Znamy przeciwnika teraz wzmocnienia.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 19 gości